Ελλαδα

Ρόδος: Τραγωδία με 58χρονη τουρίστρια που έχασε τη ζωή της από κεραυνό

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη νότια Ρόδο - Η γυναίκα κατέληξε ακαριαία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στη Ρόδο, 58χρονη τουρίστρια έχασε τη ζωή της από κεραυνό κοντά στη Λίνδο - Κατέληξε πριν φτάσει το ασθενοφόρο - Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό.
58χρονη τουρίστρια στη Ρόδο έχασε ακαριαία τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από κεραυνό © Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Τραγωδία στη Ρόδο, 58χρονη τουρίστρια έχασε τη ζωή της από κεραυνό κοντά στη Λίνδο - Κατέληξε πριν φτάσει το ασθενοφόρο - Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό.

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη νότια Ρόδο, όπου μία 58χρονη τουρίστρια έχασε τη ζωή της έπειτα από χτύπημα κεραυνού κοντά στη Λίνδο.

Το περιστατικό στη Ρόδο σημειώθηκε περίπου στις 14:45. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό και φέρεται να κατέληξε επί τόπου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Λοθιάρικα, ενώ η γυναίκα φέρεται να βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της.

Στην περιοχή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Ωστόσο, όταν έφτασε το πλήρωμα, η 58χρονη ήταν ήδη χωρίς σφυγμό και, παρά την κινητοποίηση, δεν κατέστη δυνατό να της παρασχεθεί βοήθεια.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό στη Ρόδο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY