Κοινωνια

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 37χρονου για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, έπειτα από έρευνα της Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος.
Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 37χρονος για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων © Eurokinissi/Δανάη Δαυλοπούλου

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, έπειτα από έρευνα της Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος.

Για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων συνελήφθη 37χρονος στη Θεσσαλονίκη και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος διώκεται για προμήθεια και κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανηλίκων, κάτω των 15 ετών, μέσω πληροφοριακών συστημάτων. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στις ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Είχε προηγηθεί έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασκηθείσα δίωξη συνδέεται με 9 αρχεία εικόνας, αποθηκευμένα σε «κλειδωμένο» ηλεκτρονικό φάκελο, που περιείχαν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY