Κοινωνια

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Πώς προήλθε ο θάνατος του ποινικολόγου - Τι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Πώς προήλθε ο θάνατος του ποινικολόγου - Τι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός αργά το βράδυ της χθεσινής ημέρας στο γραφείο του, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 158, στο κέντρο της Αθήνας.

Το θύμα αναζητούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συγγενικά του πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί του. Αργά το βράδυ, οι δύο 16χρονες κόρες του μετέβησαν στο γραφείο, καθώς δεν διέθεταν κλειδιά και προσπάθησαν να εισέλθουν χτυπώντας τα κουδούνια.

Την πόρτα άνοιξε ο διαχειριστής του κτιρίου, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε ο ίδιος στο εσωτερικό του χώρου, που λειτουργούσε παράλληλα ως γραφείο και διαμέρισμα, καθώς ο ποινικολόγος διέμενε αρκετές φορές εκεί.

Ο διαχειριστής ήταν εκείνος που αντίκρισε πρώτος τον Σταύρο Γεωργίου νεκρό στο υπνοδωμάτιο. Αμέσως απομάκρυνε τις δύο κόρες του από το σημείο και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες έσπευσαν στην περιοχή, απέκλεισαν τον χώρο και ξεκίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου αποκάλυψε σοβαρές κακώσεις, με τους δύο ειδικούς που ανέλαβαν τη νεκροτομή να καταγράφουν ευρήματα τα οποία παραπέμπουν σε ιδιαίτερα βίαιη επίθεση. Έως τώρα, το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε δεν έχει προσδιοριστεί και δεν έχει εντοπιστεί.