- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Στη φυλακή η μητέρα της τρίχρονης στην Κρήτη, κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού στη ΜΕΘ
Στη φυλακή οδηγείται η 25χρονη μητέρα της τρίχρονης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έπειτα από σοβαρή κακοποίηση που φέρεται να υπέστη.
Πέρα από την κακοποίηση της μικρής, η μητέρα της οδηγήθηκε σήμερα, Τρίτη (26/5), ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία των ψευδών καταθέσεων και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ και επιπλέον 200 ευρώ για δικαστικά έξοδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ζήτησε να εκτίσει την ποινή της στη Βουλγαρία, χώρα καταγωγής της, αίτημα που δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει αποδεκτό. Παράλληλα, αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.
Εκκρεμεί ένταλμα για κακουργηματικές κατηγορίες κακοποίησης
Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη και ο 27χρονος σύντροφός της οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης τη Δευτέρα (25/5). Η απολογία της μητέρας είχε αναβληθεί ώστε να οριστεί συνήγορος υπεράσπισης, ενώ ο σύντροφός της αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο, Τετάρτη (27/5), στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων.
Σε βάρος και των δύο εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ξεκίνησε η αφύπνιση της τρίχρονης στη ΜΕΘ
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ανέφερε ότι πρόκειται για ιδιαίτερα κρίσιμη διαδικασία, η οποία θα επιτρέψει στους γιατρούς να αξιολογήσουν καλύτερα την κατάσταση της υγείας του παιδιού.