Κοινωνια

Κρήτη: Τον ειρωνεύτηκε για το αυτοκίνητό του, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί

Όσα έγιναν έξω από καφετέρια στις Αρχάνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι συνέβη κατά το επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από καφετέρια στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το περιστατικό με πυροβολισμούς που καταγράφηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24.5) στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης έξω από καφετέρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι ο 23χρονος νεαρός, ο οποίος άνοιξε πυρ, εξαφανίστηκε και μετά από λίγες ώρες παραδόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης, επέβαινε στο αυτοκίνητο φίλου του όταν σταμάτησαν έξω από καφετέρια των Αρχανών, για να αγοράσουν καφέ. Εκεί έγινε παρεξήγηση με κάποιον ανήλικο θαμώνα, ο οποίος φέρεται να ειρωνεύτηκε τον οδηγό επειδή το αυτοκίνητο, ένα επιβατηγό μικρού κυβισμού, ήταν παλιό. Ο οδηγός ενοχλημένος ανταπάντησε στο ειρωνικό σχόλιο και ο ανήλικος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον πλησίασε και σχεδόν κόλλησε το πρόσωπο του στο δικό του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, ο 23χρονος εκνευρισμένος φέρεται να έφυγε από το σημείο και να επέστρεψε με ένα πιστόλι κρότου, πυροβολώντας αρκετές φορές.  Ο 23χρονος και ο φίλος του αποχώρησαν από το σημείο, όμως τα στοιχεία του ήταν γνωστά και έτσι από μέρους της ΕΛ.ΑΣ έγιναν άμεσα ενέργειες ώστε να πειστεί να παραδοθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπως και έγινε.

Ηράκλειο Κρήτης: Πληροφορίες ότι η σφαίρα κατέληξε σε μπαλκόνι

Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η αναφορά - σύμφωνα με το neakriti.gr - ότι μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και κατέληξε σε απέναντι μπαλκόνι, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν οικογένεια με το παιδί της και καρφώθηκε σε καρέκλα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.