Κοινωνια

Ηράκλειο Κρήτης: Πυροβολισμοί μετά από άγριο καβγά σε καφετέρια στις Αρχάνες

Σφαίρα κατέληξε σε μπαλκόνι σπιτιού

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

Συναγερμός στις αρχές του Ηρακλείου Κρήτης για πυροβολισμούς στις Αρχάνες - Με αυτοκίνητο διέφυγε ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (24.5) στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από καφετέρια. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από καφετέρια στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης, όπου φέρονται να βρίσκονταν παρέες κατοίκων του χωριού. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, προηγήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες, με την κατάσταση να ξεφεύγει λίγη ώρα αργότερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φέρεται να αποχώρησε από το σημείο λέγοντας ότι θα φέρει όπλο. Στη συνέχεια ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί, προκαλώντας πανικό στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι είναι περίπου 25 ετών.

Ηράκλειο: Πληροφορίες ότι η σφαίρα κατέληξε σε μπαλκόνι

Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η αναφορά ότι μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και κατέληξε σε απέναντι μπαλκόνι, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν οικογένεια με το παιδί της και καρφώθηκε σε καρέκλα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Οι εμπλεκόμενοι διέφυγαν με αυτοκίνητο, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει καταδίωξη για την σύλληψή τους, με το όχημα να έχει εντοπιστεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που συλλέγουν στοιχεία και εξετάζουν μαρτυρίες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY