- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ και χημικά
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι γύρω από την πλατεία μετά τα μεσάνυχτα
Ένταση στα Εξάρχεια με επιθέσεις μολότοφ, χημικά και φωτιές σε κάδους - Συγκρούσεις αγνώστων με ΜΑΤ και ΟΠΚΕ σε πολλά σημεία της περιοχής.
Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου για αρκετή ώρα επικράτησε κλίμα έντασης ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και ομάδες αγνώστων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 60 άτομα πραγματοποίησαν συντονισμένες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία των Εξαρχείων.
Οι επιθέσεις περιλάμβαναν ρίψη δεκάδων μολότοφ προς διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, με τα περισσότερα περιστατικά να καταγράφονται γύρω από τις οδούς Τζαβέλλα, Θεμιστοκλέους, Μεταξά, Τσαμαδού, Μεσολογγίου και Κωλέττη. Οι άγνωστοι κινήθηκαν σε μικρές ομάδες, χτυπώντας ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία.
Παράλληλα, φωτιές ξέσπασαν σε κάδους απορριμμάτων στην Πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους, όπως στις οδούς Εμμανουήλ Μπενάκη, Βαλτετσίου, Μεσολογγίου και Κωλέττη. Ζημιές προκλήθηκαν και σε υπηρεσιακά οχήματα της ΟΠΚΕ, κυρίως στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη και στη Στουρνάρη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης, ιδιαίτερα στη Θεμιστοκλέους και στην πλατεία, όπου οι συγκρούσεις ήταν πιο έντονες. Η κατάσταση παρέμεινε τεταμένη μέχρι λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, όταν οι ομάδες των αγνώστων αποχώρησαν σταδιακά από τα σημεία.
Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ η περιοχή παραμένει υπό αυξημένη επιτήρηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μόνο podcast χωρίς συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές με τις ερωτήσεις τους!
«Άκουσα έναν κρότο και μετά φωνές» λέει γείτονας
Την αστυνομία ειδοποίησε γειτόνισσα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 και 20 ετών
Ο 30χρονος διώκεται επιπλέον για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών
Ο ανήλικος κατέληξε στο νοσοκομείο
Το θέμα τους είναι ή η αντικυβερνητική ατζέντα ή η διάψευση των ιδεοληψιών ή που ο κόσμος προχωράει, αλλάζει και εξελίσσεται χωρίς να τους ζητά την άδεια ή η ανάγκη για γκρίνια. Ή όλα αυτά παρέα.
Ζημιά άνω των 3.000.000 στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες
Τα κατασχεμένα όπλα θα εξεταστούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος
Απολογούνται σήμερα οι γονείς
Ο 30χρονος φέρεται να σκότωσε τον 67χρονο με κατσαβίδι
Αύριο στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού
Όσα έγιναν έξω από καφετέρια στις Αρχάνες
Οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα
Το όχημα του καρφώθηκε σε φορτηγό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.