- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νίκος Καραχάλιος: Ποιους ανέφερε ως συνεργάτες της Μαρίας Καρυστιανού
Υποστήριξε ότι υπήρξε σχεδιασμός να ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος τον Ιούλιο
Νίκος Καραχάλιος: Τι υποστήριξε για τη συνεργασία του με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο Νίκος Καραχάλιος υποστήριξε σε συνέντευξή του στον Alpha 9,89 ότι σχεδιαζόταν «η Μαρία Καρυστιανού να ανακοινώσει τη δημιουργία κόμματος στις 24 Ιουλίου από τα Χανιά».
«24 Ιουλίου, ημέρα της γιορτής της Δημοκρατίας. Εμφανιζόμαστε στα Χανιά, την πατρίδα του πρωθυπουργού, με την κυρία Καρυστιανού. Είχαμε 4.000 καθήμενους άρα υπάρχει σχεδιασμός και συμβολισμοί», είπε αρχικά ο Νίκος Καραχάλιος στη συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Τότε εγώ είχα καλέσει όλα τα εθνικά δίκτυα, υπήρχε συμφωνία τι θα πω και με ποια σειρά. Όταν δεν έγινε η ανακοίνωση, τη διάψευση την έμαθα από τη συνεργάτιδα του Star και την επόμενη ημέρα βρεθήκαμε και μετά άλλες 4 φορές σε online συζητήσεις». Ο κ. Καραχάλιος υποστήριξε ότι υπήρξε «μια ενδοοικογενειακή διαφορά και δεν θέλω να την εκθέσω».
Σε άλλο σημείο είπε ότι πίσω από τον σχεδιασμό για την ανακοίνωση κόμματος υπήρξαν συμβολισμοί. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήταν η ημέρα της Δημοκρατίας 2. ήταν τα Χανιά 3. ήταν η πατρίδα του πρωθυπουργού 4. ήταν στο λιμάνι των Χανίων γιατί ο Μητσοτάκης συμβολικά θα έπεφτε στο λιμάνι γιατί ποτέ δεν είχε συγκεντρώσει τόσο κόσμο εκεί. Το οργανωτικό έγινε από ανεξάρτητη ομάδα, το πολιτικό τις τελευταίες 15 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 11 Ιουλίου και μετά».
Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «το θέμα του ΚΥΜΑτος το είχα ανακοινώσει σε 3 τουλάχιστον συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και μικρά κανάλια. Αν κάποιος είναι νέος στην πολιτική και δεν κάθεται να διαβάσει όσο πρέπει... Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα αν ξέρεις ή δεν ξέρεις ή αντιλαμβάνεσαι τι λένε οι συνεργάτες σου. Δεν θα ήμουν σύμβουλος πρωθυπουργών και πολιτικών αρχηγών αν δεν ήμουν σαφής σε όσα λέω».
Ο Νίκος Καραχάλιος για τους συνεργάτες της Μαρίας Καρυστιανού
Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται η Μαρία Καρυστιανού. «Το ένα είναι ο καθηγητής Φαρμακευτικής Δημήτρης Κούβελας που είναι πρόεδρος της Πνοής Δημοκρατίας. Γνωρίζονται με την κυρία Καρυστιανού που είχαν ανταλλάξει απόψεις για το κίνημα, κόμμα. Δεύτερο πρόσωπο είναι η δικηγόρος της Μαρία Γρατσία και τρίτο είναι ο άνθρωπος που απαντά στους δημοσιογράφους είναι φίλος μου, είναι ο Μιχάλης Πατσίκας, ήταν με τον Μίκη Θεοδωράκη στη Σπίθα και είχε πρωταγωνιστήσει στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Σκοπίων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα
«Του είπα ξέρω ότι τον φάγανε. Τον χτύπησαν!», είπε ο ψαράς
Έκτακτη διακοπή στην κεντρική αγορά της πόλης - Συνεργεία εργάζονται για αποκατάσταση
Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη
Την εξύβριζαν συστηματικά
Οι επιβαρυντικοί παράγοντες κινδύνου
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις - Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχεια
Η σχέση των Ελλήνων πολιτών με την ιδιωτικότητα
Δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών
«Τα ύψη βροχής στη Δυτική Αττική εξηγούν τις πλημμύρες» εξηγεί ο Θ. Κολυδάς
Πλημμύρισαν σπίτια - Τι λέει ο δήμαρχος
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και εμπόδια σε δρόμους
Νωρίτερα είχε διακοπή η κυκλοφορία σε τμήμα της
Κλειστοί δρόμοι από τις κατολισθήσεις
Μηνύματα στους κατοίκους να απομακρυνθούν από υπόγεια και ισόγεια - Δείτε βίντεο
Δύο οχήματα με πλάστες πινακίδες στο επίκεντρο των ερευνών
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου 2024
Έρευνες, αντιφάσεις και ένα αίνιγμα χωρίς τέλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.