Κοινωνια

Λάρισα: Αγροτικό έπεσε πάνω σε περιπολικό - Τραυματίες δύο αστυνομικοί

Διερευνώνται οι συνθήκες του ατυχήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε έξω από τη Λάρισα το μεσημέρι της Δευτέρας (21.7). 

Το τροχαίο καταγράφηκε στην εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Μακρυχωρίου. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το ατύχημα καταγράφηκε όταν λόγω πυρκαγιάς σε παρακείμενη στην περιοχή, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη είχε αποκλειστεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. 

Αγροτικό όχημα κινούμενο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρχές, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το περιπολικό να υποστεί μεγάλες ζημιές. Μάλιστα στη συνέχεια το αυτοκίνητο με τους δύο ενστόλους έπεσε πάνω σε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο οποίο επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και έλαβαν στη συνέχεια εξιτήριο. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, στον οδηγό του αγροτικού διενεργήθηκε αλκοτέστ.