- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο νεαρές νοσηλεύτριες έξω από το νοσοκομείο Λάρισας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο νεαρές νοσηλεύτριες έξω από το νοσοκομείο Λάρισας - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, όταν δύο νεαρές νοσηλεύτριες, ηλικίας 24 και 25 ετών, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενικού προσώπου, οι δύο γυναίκες είχαν μόλις ολοκληρώσει τη βάρδιά τους και κινούνταν πεζές προς το πάρκινγκ του νοσοκομείου Λάρισας, από την πλευρά των Επειγόντων Περιστατικών.
Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να διασχίσουν τον δρόμο, κατεβαίνοντας από το πεζοδρόμιο, παρασύρθηκαν από όχημα που οδηγούσε γυναίκα. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο. Η 25χρονη χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και υπέστη διάσειση, καθώς το σώμα της προσέκρουσε με δύναμη στο παρμπρίζ, προκαλώντας θραύση του γυαλιού. Η 24χρονη υπέστη κάταγμα στο στέρνο και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Και οι δύο τραυματίες παραμένουν υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός της ημέρας. Οι αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και προχωρούν στη λήψη καταθέσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.