- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Μουρτζούκου: Η μητέρα μου με εξέδιδε από τα 15 - Αυτός ήταν ο λόγος που έφευγα από το σπίτι
Στο φως σημεία από το απολογητικό υπόμνημα της 25χρονης
Ειρήνη Μουρτζούκου: Όσα αναφέρει για τη μητέρα της στο απολογητικό της υπόμνημα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου πέρασε το πρώτο της βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού, στην πτέρυγα όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ήρεμη και ψύχραιμη.
Την ίδια ώρα, νέα σημεία από το απολογητικό υπόμνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 25χρονη αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα της, σημειώνοντας ότι μόνο έγνοια της ήταν να την εκμεταλλεύεται προκειμένου να βγάζει χρήματα.
«Το μόνο που ενδιέφερε τη μητέρα μου ήταν τα χρήματα και οι ερωτικοί της σύντροφοι. Μου επέβαλε να ζητιανεύω στις εκκλησίες για να της φέρνω χρήματα, με ανάγκασε να εκδίδομαι από την ηλικία 15 ετών και δη τόσο με Έλληνες όσο και με αλλοδαπούς (και κατά μόνας και σε συνθήκες ομαδικού σεξ), για να εισπράττει χρήματα», αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα η Ειρήνη Μουρτζούκου και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «κατά την απουσία του πατέρα μου στην εργασία του, η μητέρα μου ερχόταν σε ερωτικές επαφές με συντρόφους της μέσα στο σπίτι μας και δίπλα στο κρεβάτι μου, χωρίς να αισχύνεται ή να ενδιαφέρεται που ένα παιδάκι (ούτε καν δέκα ετών) παρακολουθούσε άθελά του τη μητέρα του να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με τρίτους, μπροστά στα μάτια του. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφευγα από το σπίτι κάποιες φορές. Η μητέρα μου βέβαια το παρουσιάζει (δημοσίως) ως ‘σκηνοθετημένες απαγωγές’ ή ‘σκασιαρχείο’, αλλά ο μόνος λόγος που έφευγα από το σπίτι ήταν η τεράστια προσβολή/ διαπόμπευση της ψυχής μου».
Ειρήνη Μουρτζούκου: Στα 10 μου βιάστηκα από στενό συγγενή της μητέρας μου
«Δεν εύχομαι σε οποιονδήποτε άνθρωπο να περάσει όσα πέρασα εγώ. Ο πατέρας μου ήταν αναγκασμένος να εργάζεται νυχθημερόν για να μπορούμε να διαβιούμε… Αντιθέτως η μητέρα μου, όχι μόνο δεν εργαζόταν αλλά κυριολεκτικά η καθημερινή εικόνα που είχα μεγαλώνοντας ήταν: Καφές, τσιγάρα και υπολογιστής. Ουδέποτε ασχολήθηκε με εμένα ή με τα αδέλφια μου, αντιθέτως για αυτήν ήμασταν βάρος που δεν της επιτρέπαμε να ζήσει τη ζωή της. Το μόνο που ελάμβανα ήταν ξύλο, χειροδικίες, τιμωρίες, ψυχική κακοποίηση. Ου μη μόνον όμως αλλά και σωματική κακοποίηση. Σε ηλικία μόλις 10 ετών βιάστηκα από στενό συγγενή της μητέρας μου η οποία δεν έκανε το παραμικρό να το αποτρέψει ή να προσπαθήσει να μου συμπαρασταθεί ψυχολογικά. Συστηματική και ψυχολογική κακοποίηση εισέπραττα και από τον παππού μου… Με έσερνε τραβώντας με από τα μαλλιά για δεκάδες μέτρα, με έδερνε κτλ», υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται αύριο οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων
Παραμένει υπό κράτηση ο οδηγός που προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ατόμων υπό την επήρεια αλκοόλ
Πρώτη κατέθεσε η κόρη της Μαρίας Μουρτζάκη εργαζόμενης στο κυλικείο της επιβατικής αμαξοστοιχίας
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Οι εικόνες από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας δεν έκαναν εντύπωση σε κανέναν γιατί έχουμε συνηθίσει στον βανδαλισμό και την καταστροφή και τα θεωρούμε κομμάτι της καθημερινότητας
Η ασφάλεια, η ματαίωση και η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην παιδοκεντρική και την «παιδοκρατούμενη» οικογένεια
Τι έδειξαν οι έλεγχοι στα εσωτερικά δίκτυα σωληνώσεων του σχολικού συγκροτήματος
Προσήχθη και ο ανιψιός της ηλικιωμένης
«Η μιδαζολάμη και η προποφόλη δεν είναι για οικιακή χρήση» σημείωσε ο κ. Λυκούδης
Τι ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των σταθμών
Ο ανιψιός της κάλεσε τις αρχές
Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι
Οι έλεγχοι επεκτείνονται σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του χαρακτήρισε την πράξη του αποτέλεσμα απόγνωσης
Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.