- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μουρτζούκου: Υπονοούμενα για εμπλοκή και άλλου ατόμου στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Ψυχιατρική εξέταση για την 25χρονη θα ζητήσει ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν απάντησε σε ερωτήσεις αλλά με υπόμνημα «ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης, το οποίο της αναλογεί»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου θα παραμείνει κρατούμενη στην ΓΑΔΑ μέχρι αύριο το πρωί, όταν θα εκδοθεί το φυλακιστήριό της, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Έπειτα από μια σύντομη απολογία που κράτησε μόλις δύο ώρες, η 25χρονη Μουρτζούκου έφυγε από τα δικαστήρια της Πάτρας καθώς κρίθηκε προφυλακισμένη. Στην κατάθεσή της παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα 4 βρέφη. Ο δικηγόρος της σημείωσε ότι θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση για την 25χρονη.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ertnews, αυτό που απομένει τώρα είναι να ολοκληρωθεί το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη, κάτι που θα καθορίσει και το αν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος της 25χρονης και για αυτή την υπόθεση.
Η Μουρτζούκου δεν ανακάλεσε την απολογία της παρά τα περί του αντιθέτου αναφερόμενα, ούτε προσπάθησε να μην απαντήσει. Έδωσε απαντήσεις για όλα με το υπόμνημά της, πιστή στην θέλησή της να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης, το οποίο της αναλογεί, «γιατί ξέρετε ότι δεν της αναλογεί ολόκληρο το μερίδιο ευθύνης», τόνισε ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το υπόμνημα που είχε ετοιμάσει με τον δικηγόρο της δεν διαφέρει απ’ όσα είχε ομολογήσει η ίδια στους αστυνομικούς τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας μετανιωμένη. Φέρεται να έχει κάνει αναφορά και στον μικρό Παναγιωτάκη, η υπόθεση του οποίου είναι ακόμη ανοιχτή και για την οποία «δείχνει» άλλο άτομο, που ήταν παρών.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου παρέμεινε όλες αυτές τις ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και όχι στα κρατητήρια όπου δύο αστυνομικοί είχαν οριστεί να την προσέχουν διαρκώς αλλά και να προσπαθήσουν να τις αποσπάσουν τυχόν στοιχεία και για την τελευταία υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη.
Η ίδια αρνούνταν πεισματικά να μιλήσει για αυτή την υπόθεση, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχουν και άλλοι μερίδιο ευθύνης για αυτόν τον θάνατο. Η κατηγορούμενη θα παραμείνει κρατούμενη σήμερα στην ΓΑΔΑ όπου επέστρεψε και το πρωί που θα εκδοθεί το φυλακιστήριό της αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνδρας δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη
Η μεταγωγή του θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρά μέτρα
Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του
Ατύχημα στο Παλαιόκαστρο με τραυματισμό γυναίκας - Νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου
Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Καθοριστική αποδείχθηκε η παρουσία αστυνομικού εκτός υπηρεσίας
Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία της αδελφής του 21χρονου
Κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες
Η Τροχαία μπορεί να επιβάλει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν μπορεί όμως να σχεδιάσει την κινητικότητα μιας μητρόπολης.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 7 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη 20
Δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης με σταθερό κοινωνικό αποτύπωμα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί στη Δυτική Μακεδονία αν συναντήσουν αρκούδα;
Η σημασία ορίων, πρόληψης και ψηφιακής εκπαίδευσης από γονείς και εκπαιδευτικούς
Ο 40χρονος εμφανίστηκε με δύο πιστόλια σε ίντερνετ καφέ στην Τούμπα
Bίντεο έχει καταγράψει τις τελευταίες του στιγμές
«Να με πάτε για τελευταία φορά από το μνήμα του παιδιού μου», υποστήριξε στην απολογία του
Η αποκάλυψη με αφορμή τις συλλήψεις για τη δολοφονία του «Θαμνάκια»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.