Ειρήνη Μουρτζούκου: Έχω χάσει τον ύπνο μου, είναι αδικία μεγάλη
Οι νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Αμαλιάδας
Η Ειρήνη Μουρτζούκου βρέθηκε στη ΓΑΔΑ μαζί με τον νέο της δικηγόρο
Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε σήμερα (3.7) η Ειρήνη Μουρτζούκου προκειμένου να ενημερώσει επίσημα τη ΓΑΔΑ για την αλλαγή συνηγόρου. Ο Νίκος Αλεξανδρής ανέλαβε την υπεράσπισή της, μετά την παραίτηση της Βούλας Δημητριάδου.
«Ήρθαμε στο πλαίσιο της ενημερώσεως, να δούμε πως πηγαίνει η πορεία αυτής της ιστορίας, για να δηλώσει η κυρία Μουρτζούκου ότι είναι στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστούν και για να νομιμοποιηθώ ως δικηγόρος της υπόθεσης», είπε ο κ. Αλεξανδρής στην κάμερα του Ant1 και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για το πότε θα κληθεί η Ειρήνη να καταθέσει. Και να ήξερα πότε θα κληθεί δεν θα το έλεγα».
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έκανε επίσης δηλώσεις στο «Πρωινό», σημειώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ.. «Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία, Δεν κοιμάμαι, έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι αδικία μεγάλη. Για να κάνω όνειρα για το μέλλον πρέπει να τελειώσει η υπόθεση αυτή. Με ρωτάει κανείς πώς νιώθω όταν με λένε “δολοφόνο”; Μακάρι να μπορέσω να δείξω ότι είμαι αθώα, έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.