- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι ο οδηγός ταξί πάτησε φρένο
Στον ανακριτή σήμερα ο οδηγός του ταξί και ο οδηγός του απορριμματοφόρου
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Τα συμπεράσματα της Τροχαίας για το ταξί που καρφώθηκε στο απορριμματοφόρο σκοτώνοντας την 65χρονη
Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη 10 Ιουνίου, οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο τροχαίο στην Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου τα ξημερώματα της Παρασκευής (6.6), όπου έχασε τη ζωή της 65χρονη υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Αλίμου.
Η Αργυρώ Νταή έχασε τη ζωή της τη στιγμή που μαζί με έναν ακόμη συνάδελφο της άδειαζαν κάδο απορριμμάτων επί της Ποσειδώνος, όταν ένα ταξί με οδηγό έναν 23χρονο, έπεσε «αφρενάριστο» πάνω της με αποτέλεσμα να τη συνθλίψει στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου. Ο θάνατος της 65χρονης Αργυρούς ή Ρούλας, ήταν ακαριαίος. Η μοίρα της έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς την Παρασκευή, η άτυχη γυναίκα υπό κανονικές συνθήκες δεν θα εργαζόταν. Ωστόσο, επειδή μια συνάδελφος της που θα έκανε το συγκεκριμένο δρομολόγιο έπρεπε να είναι μαζί με την κόρη της που έδινε εξετάσεις, προσφέρθηκε να αναλάβει το πόστο της. Η 65χρονη, που ήταν μητέρα ενός παιδιού και γιαγιά, εάν και μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο, οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατο της.
Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει η Τροχαία
Οι έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας Καλλιθέας, οι οποίοι ανέλαβαν αμέσως τη διερεύνηση της υπόθεσης, οδήγησαν σε ουσιώδη συμπεράσματα. Ο 23χρονος οδηγός ταξί δεν πάτησε σε καμία περίπτωση φρένο, δεν υπήρχε κανένα σημάδι. Με σταθερή ταχύτητα κινείται στη δεξιά λωρίδα και πέφτει πάνω στο κέντρο και αριστερά του απορριμματοφόρου που είχε ακινητοποιηθεί επί της Παραλιακής, έχοντας ωστόσο ενεργοποιημένα τα αλάρμ, προκειμένου η 65χρονη και ο συνάδελφος της να αδειάζουν έναν κάδο έξω από γνωστό ταχυφαγείο.
Η άτυχη Ρούλα βρισκόταν από την πλευρά των οχημάτων και το σώμα της συνεθλίβη στο πίσω μέρος του ογκώδους απορριμματοφόρου. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε στον θώρακα και ο πελάτης του ταξί, ένας 39χρονος Έλληνας ομογενής από την Αυστραλίας.
Οι δύο οδηγοί αναμένεται σε λίγη ώρα να δώσουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο
Διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία του συρμού
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και τρίτο άτομο
Tα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση
Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την αιτία θανάτου
Δύο ακόμη άτομα διώκονται με τον Αθλητικό Νόμο - Αποκλείστηκε σύνδεση με την υπόθεση «αυτόκλητων τιμωρών»
Η πιεστική πραγματικότητα των ανθρώπων που στέκονται πίσω από τις σχολικές έδρες
Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του - Τι υποστηρίζει
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας
Ο 23χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια και ισχυρίζεται ότι τραυμάτισε τον 20χρονο σε αυτοάμυνα
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βίντεο και καταθέσεις φίλων
«Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση», ζητά η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση έως 70% μισθού και εισφορών σε νέες θέσεις εργασίας
Την προσέγγισε με ανάρτηση για υιοθεσία γάτας
Στο επίκεντρο η επιστολή γονέων
Άγνωστο το κίνητρο του εγκλήματος
Ποινική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία - Συνελήφθη αντιδήμαρχος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.