- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη του Αντώνη Καφετζόπουλου
Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν ο ηθοποιός τους έδειξε τα όπλα
Αντώνης Καφετζόπουλος: Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη του ηθοποιού - Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν είδαν τα όπλα
Μια καταγγελία στον Εισαγγελέα των δικαστηρίων Ηρακλείου Κρήτης, στάθηκε η αφορμή ώστε οι αστυνομικοί να φτάσουν στην εξώπορτα του σπιτιού του γνωστού ηθοποιού Αντώνη Καφετζόπουλου αναζητώντας όπλα. Η μαρτυρία του καταγγέλλοντα στον Εισαγγελέα, ήταν συγκεκριμένη, με αποτέλεσμα ο δικαστικός λειτουργός να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ηθοποιού που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Αντώνη Καφετζόπουλου στον Άλιμο και χτύπησαν την πόρτα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ο ηθοποιός σάστισε μόλις ενημερώθηκε για το ένταλμα έρευνας που υπήρχε σε βάρος του. Ο ίδιος, προθυμοποιήθηκε και έφερε τα τέσσερα όπλα που είχε στην κατοχή του, ένα περίστροφο και τρία πιστόλια μαζί με τις γεμιστήρες και σφαίρες. Τα όπλα όμως ήταν αβολίδωτα. Δηλαδή όπλα κρότου. Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιούνται σε θεατρικές παραστάσεις και άλλα γυρίσματα, ανέφερε ο ηθοποιός κατά την διάρκεια των εξηγήσεων του. Ωστόσο οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον προσαγάγουν στο τμήμα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης.
Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Αθηνών, ο γνωστός ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν επρόκειτο για κανονικά όπλα αλλά για όπλα κρότου. Τα πιστόλια αυτά, δέχονται ειδικές σφαίρες οι οποίες δεν διαθέτουν βολίδα, έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο χρήσης, οι σφαίρες μπαίνουν κανονικά στη γεμιστήρα όπως στα πραγματικά όπλα, αλλά η σημαντική τους διαφοροποίηση είναι πως οι σφαίρες, δεν έχουν βολίδα. Δηλαδή δεν υπάρχει μεταλλικό τμήμα που να εκτινάσσεται, όπως συμβαίνει με τις κανονικές σφαίρες.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου μόλις οριστεί η δικάσιμος όπου θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, ενώ τα όπλα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι μετέφεραν 58 αλλοδαπούς με ταχύπλοο - Ανάμεσά τους 23 ανήλικους
Πώς η ρητορική της “διαβούλευσης” μετατρέπει ένα κεκτημένο δικαίωμα σε διαπραγματεύσιμο ζήτημα.
17χρονος μαθητής τραυματίστηκε στον μηρό έξω από λύκειο - Νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι-μέλη και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση
Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές
Η Βεσέλκα Αρνταούντοβα έχει ύψος 1,78 μ., βάρος 60 κιλά, κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια
Ο Αμανουλλάχ Αχμαντζάι έχει ύψος 1.65 μ., έχει βάρος περίπου 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια
Από τα Τέμπη και την «κουκκίδα» του τρένου μέχρι το πρόστιμο των 150 ευρώ στα Εξάρχεια — τι δείχνει η κινητικότητα για το πώς λειτουργεί τελικά το κράτος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.