- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παγκράτι: Γιος σκότωσε την 84χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
Παγκράτι: Γιος σκότωσε την 84χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους - Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία όπως αποκαλύφθηκε, δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον γιο της μέσα στο σπίτι τους στο Παγκράτι. Ο 56χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος ήταν που την σκότωσε, προβάλλοντας αρκετές δικαιολογίες που υποτίθεται πως τον οδήγησαν στο έγκλημα. Ο 56χρονος είναι ταραγμένος και φαίνεται ψυχικά ασταθής, αναφέρουν οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες.
Το θύμα εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι τους στο Παγκράτι, με το κεφάλι της να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, φέρει τουλάχιστον ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο το οποίο παρά τις έως τώρα έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί. Μητέρα και γιος, ζούσαν μαζί με τον 56χρονο να περιγράφεται από περίοικους ως έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Ο μητροκτόνος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως δολοφόνησε τη μητέρα του και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στις αρχές. Με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί ενδεχομένως το μεσημέρι στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών. Παράλληλα η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στον τρόπο θανάτου.
Ταυτόχρονα, αστυνομικοί της σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι της οικογένειας, αναζητώντας το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχαν καταναλώσει φαγητό σε διαφορετικά καταστήματα εστίασης της πόλης
Το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε έναν αγρότη σε συνολική φυλάκιση 12 μηνών
Το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
Το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
Το τελευταίο επαγγελματικό ραντεβού στη Νίκαια και η οικονομική διαφορά των 250.000 ευρώ
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν σε υπόγειο πάρκινγκ - Αναζητείται ακόμη ένα άτομο
Το χάσμα ανάμεσα στον νόμο, την επιστήμη και την πραγματικότητα των διαζυγίων
Έρευνα για δύο ακόμη άτομα
Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Πάτρα
Πληροφορίες ότι μπήκε με τη μοτοσικλέτα στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βαν
Τι αναφέρουν πηγές του Λιμενικού
Της είχε κόψει τα μαλλιά με μπαλτά και την κρατούσε φυλακισμένη
Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει ένα άτομο
«Εύχομαι τα μυαλά αυτών των ανθρώπων να ξεφύγουν από φονικές προθέσεις» σημειώνει
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν
Στη δικογραφία υπάρχουν αναφορές και σε άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να συμμετείχαν στην επίθεση
Ο 29χρονος και η 26χρονη φέρονται να είναι το ζευγάρι που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.