Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Προκαλούν εντύπωση τα εγκαύματα από τσιγάρο στη γεννητική περιοχή
«Οι βλάβες ενδέχεται να είναι μη αναστρέψιμες», σημειώνει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ
Κακοποίηση 3χρονου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης: Τα νεότερα για την κατάσταση του μικρού Άγγελου και τα σημάδια από τα βασανιστήρια που υπέστη
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την άγρια κακοποίηση του 3 ετών Άγγελου που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης.
«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα παιδάκι τριών ετών σε αυτή την κατάσταση. Είναι πραγματικά συνταρακτικό να βλέπεις ένα αγγελούδι διασωληνωμένο και να έχει υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση», δήλωσε στο ΕΡΤΝews ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης, Γιώργος Χαλκιαδάκης, για το 3χρονο αγοράκι και συμπλήρωσε: «Η ενδοκρανιακή πίεση του παιδιού δεν μειώνεται, παρά τη θεραπευτική αγωγή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Αν ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί, τότε τα υπόλοιπα όργανα δεν μπορούν να επιβιώσουν».
Ηράκλειο Κρήτης: Ο Δημήτρης Γαλεντέρης για τα ευρήματα των ιατροδικαστών
Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης δήλωσε ότι υπάρχουν επαναλαμβανόμενες βλάβες που χρονολογούνται από παλιά. «Αυτό που κάνει εντύπωση φυσικά είναι τα εγκαύματα από το τσιγάρο που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Οι όποιες βλάβες είναι τυπικότητες μιας παιδικής σωματικής κακοποίησης». Μιλώντας για τις εγκεφαλικές αλλοιώσεις του παιδιού, εξήγησε ότι έχουν επέλθει από την ενδοκράνια αιμορραγία που προκλήθηκε επίσης από βαριά χτυπήματα.
Ηράκλειο Κρήτης: Προφυλακίστηκαν η μητέρα του και ο σύντροφός της για την κακοποίηση του 3χρονου
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους η 26χρονη μητέρα και ο 44χρονος σύντροφός της, οι οποίοι φέρονται να κακοποίησαν βάναυσα το 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο Κρήτης. Νωρίτερα την Τετάρτη (29.1), η 26χρονη μητέρα, στην απολογία της, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται και παραμένει στην αρχική της κατάθεση πως οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά τον 44χρονο σύντροφο της για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η 26χρονη γυναίκα υποστήριξε πως ο 44χρονος άνδρας κακοποιούσε συστηματικά το 3χρονο αγοράκι ενώ την ημέρα που συνέβη η αποτρόπαια πράξη, εκείνη απουσίαζε και βρισκόταν εκτός του σπιτιού. Τις κατηγορίες αρνήθηκε και ο 44χρονος σύντροφός της στην δική του απολογία, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου, Βασίλης Νουλέζας, σε δηλώσεις του είπε ότι ο εντολέας ισχυρίζεται ότι δεν είχε χτυπήσει ποτέ το παιδί.
Στο Δικαστικό Μέγαρο του Ηρακλείου επικράτησε ένταση, τόσο κατά την άφιξη των δύο κατηγορουμένων το πρωί, όσο και κατά τη διάρκεια της πολύωρης παραμονής τους. Συγκεντρωμένοι πολίτες όλων των ηλικιών, επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο χώρο φωνάζοντας κατά των δύο κατηγορουμένων. Μάλιστα, παρά την ισχυρή παρουσία αστυνομικών, απειλήθηκαν επεισόδια, με συγκεντρωμένους να χτυπούν ακόμη και τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου για να εισέλθουν στο χώρο. Ανά διαστήματα οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το όνομα του παιδιού, εκφράζοντας οργή για το πώς συμπεριφέρθηκαν στο παιδί. Αστυνομικοί ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες σε νεαρής ηλικίας άτομο το οποίο επιχείρησε να μπει μέσα στο χώρο του δικαστικού μεγάρου, σπρώχνοντας την πόρτα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Γιατί είναι τόσο επιθετική φέτος - Έκκληση ακόμη και τώρα για εμβολιασμό
Οι δύο γείτονες όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο είχαν προηγούμενες προστριβές μεταξύ τους
Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με αμείωτη ένταση
Η κούραση που δεν συζητιέται στο LinkedIn και δεν φαίνεται σε κανένα CV
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα
Κάθε εμπειρία μπορεί να μεταφραστεί και να γίνει σκαλοπάτι για να επιτύχεις τις επιθυμητές αλλαγές. Δεν ξεκινάς από το μηδέν, απλώς συνεχίζεις τη διαδρομή με νέο «όχημα».
Μας σοκάρει ή όχι η απίστευτη ευκολία της αποκάλυψης;
Σταθερή η κατάστασή της
Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες μέχρι στιγμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.