Κακοποίηση 3χρονου: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου - Το ζευγάρι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί
Οργισμένη η κοινωνία της Κρήτης ενώ το αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του
Ηράκλειο: Επεισόδια τώρα έξω από τα δικαστήρια - Το ζευγάρι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί
Εκτεταμένα επεισόδια είναι σε εξέλιξη έξω από τα δικαστήρια στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου βρέθηκε το ζευγάρι που κατηγορείται ότι κακοποιούσε το 3χρονο αγοράκι. Ο 44χρονος και η 26χρονη μητέρα έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή (31.1).
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ekriti.gr, η προθεσμία δόθηκε ώστε να ενημερωθεί ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου από το Ηράκλειο για τη δικογραφία, καθώς έφτασε πριν από λίγες ώρες στα χεριά του με αποτέλεσμα να μην προλάβει να τη μελετήσει.
Οργισμένο πλήθος έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου απολογήθηκαν στον ανακριτή η 26χρονη και ο 44χρονος για την κακοποίηση του 3χρονου παιδιού.
Ειδικότερα, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η μητέρα και ο σύντροφός της οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και εισήλθαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα για την αποφυγή επεισοδίων, αφού από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου βρισκόταν έξω από το αστυνομικό μέγαρο, εκφράζοντας θλίψη και οργή για την υπόθεση.
«Πρωτόγνωρο και αποτροπιαστικό θέαμα»
Σοκ προκαλούν οι διαπιστώσεις γιατρών που εξέτασαν και παρακολουθούν το άτυχο παιδί στο Νοσοκομείο. «Ομολογώ ότι επειδή είμαι και χειρουργός επειγόντων περιστατικών πολλά χρόνια, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στα χρόνια που εργάζομαι. Είναι ένα πρωτόγνωρο και αποτροπιαστικό θέαμα», είπε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα σήμερα
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη
Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΤΕΕΜ
«Αυτό που είδατε ήταν η αγανάκτηση του Κρητικού κτηνοτρόφου»
Στο σημείο επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες
Το χρονικό του περιστατικού
Η απόφαση του Εφετείου
Ο Λίο υπέστη ένα και μόνο, αλλά θανατηφόρο δάγκωμα
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ - Διατάχθηκε διοικητική έρευνα
Η επιχείρηση διάσωσης διήρκησε περισσότερο από 24 ώρες
Από την ψυχαγωγία στην καθημερινότητα των κοινοτήτων
Λόγω των κινητοποιήσεων γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας
Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν
Σε δομή αδέσποτων ο σκύλος
Στους δρόμους της Κρήτης αγροτοκτηνοτρόφοι
Ζητά την ενοχή των δύο κατηγορουμένων
Οι πρώτες πληροφορίες για το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι αρχές
Το ότι μια ράτσα μπορεί να είναι πιο επιθετική δεν σημαίνει ότι κάθε σκυλί αυτής της ράτσας θα είναι επιθετικό
«Θα χρειαστεί έρευνα για να ταυτοποιηθούν άτομα», αναφέρει η Κωνσταντία Δημογλίδου.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.