- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δυστύχημα στις Πρέσπες: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος - Έκκληση για αίμα
16 και 18 ετών οι δύο νεκροί
Δυστύχημα στις Πρέσπες: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος - Έκκληση για αίμα - 16 και 18 ετών οι δύο νεκροί
Δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος επιβάτης του αυτοκινήτου από το τροχαίο δυστύχημα στις Πρέσπες.
Η οικογένεια του 17χρονου απευθύνει έκκληση για αίμα για τον 17χρονο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στις Πρέσπες. «Άμεση ανάγκη αίματος για το τρίτο παιδί του δυστυχήματος στις Πρέσπες. Ονοματεπώνυμο: Klajdi (Νίκος) Pero στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να δώσετε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο», αναφέρει ο δήμος Πρεσπών σε ανάρτησή του στα social media.
Τροχαίο δυστύχημα στις Πρέσπες: 16 και 18 ετών τα θύματα
Ένας 16χρονος και ένας 18χρονος είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στις Πρέσπες. Σύμφωνα με το Star, διαπιστώθηκε ότι το κοντέρ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά ήταν κολλημένο στα 170 χιλιόμετρα, χωρίς πάντως να είναι δεδομένο ότι αυτή ήταν η ταχύτητα πρόσκρουσης. Επιπλέον, δεν βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ από την ανάλυση αίματος των δύο θυμάτων, ούτε ίχνη πρόσκρουσης με κάποιο ζώο, ούτε ποσότητες αλατιού στο οδόστρωμα, από τις ρίψεις για τον παγετό.
Ο πατέρας του 18χρονου παιδιού που σκοτώθηκε στο τροχαίο, ο οποίος είναι διασώστης στο επάγγελμα, έφτασε αμέσως στο σημείο και ενώ γνώριζε πως ο γιος του είναι νεκρός, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τον τρίτο επιβαίνοντα του οχήματος, ο οποίος ανέπνεε. «Μόλις είδα το αυτοκίνητο μου πάγωσα για ένα δευτερόλεπτο. Αλλά μετά ξεπάγωσα. Έπρεπε να ξεπαγώσω. Ό,τι χειρότερο, αλλά πρέπει. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ήταν πλέον αργά. Ήξερα τα δύο παιδιά ότι ήταν νεκρά. Δεν μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα. Άσχετα που κάναμε εμείς βοήθεια και πήγα στο άλλο που ανέπνεε. Έπρεπε να σωθεί εκείνο. Γιατί ξέραμε 100% ότι χάσαμε τα παιδιά μας. Έπρεπε. Έπρεπε, επιβάλλεται» συγκλονίζει, μιλώντας στο Mega.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται ότι έλαβε χρήματα για να επηρεάσει αποτελέσματα σε προκριματικούς αγώνες Tae Kwon Do
Ο οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με τριπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο - Του επιβλήθηκε πρόστιμο-μαμούθ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο μοναχός έχει τις αισθήσεις του και φέρει τραύμα στο πόδι
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία
Τι είναι η λεπτοσπείρωση και ποια είναι τα συμπτώματα
Τι λέει ο γιος της 43χρονης
Έρευνα για την προέλευση των χρημάτων
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας του
«Δεν είμαστε βέβαιοι αν τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν ο κύριος σεισμός»
Χειροπέδες και στη μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
«Μιλούσα και με τους δύο το μοιραίο βράδυ, του έλεγα μην πας...» - Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη οι 3 φίλοι του 20χρονου
Τι υποστήριξε ο 45χρονος στο δικαστήριο
Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της
Οι αποκαλύψεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε η 19χρονη με τη μητέρα της το μοιραίο βράδυ
«Βραχνάς» το υψηλό ενεργειακό κόστος, τι ζητούν
Άμεση αντίδραση των εργαζόμενων στο Δήμο απέτρεψε τραγωδία στη Λεωφόρο Νίκης
Την εντόπισε διερχόμενος πολίτης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.