Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής - «Έλεγχε την καθημερινότητα της συζύγου του»
Τι δηλώνει ο δικηγόρος της στην ATHENS VOICE
Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής - «Έλεγχε την καθημερινότητα της συζύγου του» - Τι δηλώνει ο δικηγόρος της στην ATHENS VOICE
Την απολογία του αστυνομικού που κατηγορείται για πρωτοφανή αδικήματα που αφορούν τον βιασμό των παιδιών του αλλά και τον εξαναγκασμό σε συνουσία της συζύγου του με τον γιο της, προετοιμάζει αυτή την ώρα ο συνήγορος του, Όθων Παπαδόπουλος.
Ο κ. Παπαδόπουλος έφτασε πριν από λίγο στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πεντέλης όπου νοσηλεύεται ο κατηγορούμενος αστυνομικός, αφού λίγο μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, εξέφρασε τη σκέψη πως θα αυτοκτονήσει. Για αυτό τον λόγο διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στο στρατιωτικό νοσοκομείο και παρακολουθείται στενά από ομάδα γιατρών, ώστε να μην κάνει κακό στον εαυτό του, να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και να λογοδοτήσει για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.
Πρόσωπο - κλειδί ο γιος του αστυνομικού της Βουλής - Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει
Πρόκειται για 11 συνολικά κατηγορίες οι οποίες περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα καταγραφή των βιασμών, βιασμούς των ανήλικων κοριτσιών του, εξαναγκασμό της γυναίκας του να συνευρίσκεται με τον γιο τους, χρήση αντικειμένων για τον βιασμό της συζύγου και των παιδιών και άλλα περιστατικά τα οποία έχουν καταγγείλει σχεδόν όλα τα παιδιά του κατηγορούμενου αστυνομικού. Ο γιος της οικογένειας, ο οποίος είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του πριν από 4 χρόνια, είναι το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης και η κατάθεση που θα δώσει, αναμένεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη στοιχειοθέτηση επιπλέον κατηγοριών σε βάρος του πατέρα του.
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορο του, επιμένει πως δεν έχει πράξει τα όσα του καταλογίζονται, αρνείται τους βιασμούς, αποδέχεται μερικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και αποδίδει σε ψευδείς καταγγελίες της συζύγου του τα όσα βιώνει έως τώρα.
Η καταγγελία σε βάρος του αστυνομικού της Βουλής και η αφαίρεση του όπλου του
Ο αστυνομικός που μέχρι πρότινος υπηρετούσε στη φρουρά της Βουλής, από τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε τις βάρδιες του χωρίς τον υπηρεσιακό του οπλισμό, αφού του είχε αφαιρεθεί έπειτα από την καταγγελία που είχε καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας η σύζυγος του. Βέβαια, η γυναίκα τότε είχε αρνηθεί να διωχθεί ποινικά ο σύζυγος της, ωστόσο κανείς δεν είδε, δεν κατάλαβε, δεν αναζήτησε, δεν μπήκε στον κόπο να ερευνήσει για ποιο λόγο αυτή η γυναίκα, επίσης αστυνομικός στο επάγγελμα έφτασε στο σημείο να καταγγείλει τον αστυνομικό σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία.
Ο δικηγόρος της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής στην ATHENS VOICE
Σε δήλωση του στην ATHENS VOICE ο συνήγορος της πολύτεκνης μητέρας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ζήτησε από τον κόσμο «να μην δημοσιοποιεί φωτογραφίες του ζευγαριού αφού υπάρχουν παιδιά τα οποία πήγαιναν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο, όταν το επιτρέψει η ψυχική τους κατάσταση. Ο κατηγορούμενος ήταν απολύτως χειριστικός και έλεγχε την καθημερινότητα της συζύγου του. Είχε τους κωδικούς και ανέβαζε ό,τι ο ίδιος ήθελε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της συζύγου του. Την είχε αποξενώσει από το συγγενικό της περιβάλλον, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει το παραμικρό για το τι συνέβαινε μέσα στην οικογένεια. Την απειλούσε πως εάν αποκάλυπτε οτιδήποτε, θα σκότωνε τα παιδιά τους». Με αυτό τον τρόπο, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η σύζυγος του, την εξωθούσε σε απάνθρωπες πράξεις».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.