- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Απολογείται σήμερα ο Νίκος Ρωμανός - Αρνείται τις κατηγορίες
Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Απολογείται σήμερα ο Νίκος Ρωμανός - Αρνείται τις κατηγορίες - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του
Αρνούμενος πλήρως οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση της έκρηξης μεγάλης ισχύος βόμβας στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, οδηγείται σήμερα για την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας , ο Νίκος Ρωμανός που συνελήφθη την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
Ο Νίκος Ρωμανός,που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία και έχει εκτίσει την ποινή του, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση η οποία φέρεται να ετοίμαζε βομβιστική επίθεση.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του 31χρονου, Λίλα Ραγκούση και Νικόλα Αλετρά, ο εντολέας τους , δεν γνωρίζει κανέναν από τους εμπλεκόμενους στην έκρηξη στους Αμπελόκηπους , ενώ τονίζουν πως το μοναδικό στοιχείο που τον φέρνει σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης, είναι τμήμα αποτυπώματος του σε σακούλα σκουπιδιών που σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος όπου σημειώθηκε η έκρηξη.
Τονίζουν παράλληλα πως από το 2019 που αποφυλακίστηκε, ο 31χρονος δεν έχει απασχολήσει ούτε έχει εμπλακεί "ούτε κατ'ελάχιστον", σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κατάσταση ενός εκ των εργαζομένων είναι σοβαρή
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 38χρονου
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αμέσως στο Νοσοκομείου Κορίνθου
Με ψήφους 7-0 το δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου
Νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε και την παρέσυρε, ενώ εκείνη έβγαινε από το όχημά της
Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος και αναμένει νέες καταγγελίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Πώς χτίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από μια απάντηση στην υποτίμησή μας
Εκ νέου στο Εφετείο το ελαφρυντικό
Το δικαστήριο κήρυξε κατά πλειοψηφία ένοχο τον 42χρονο
«Ήταν καθαρό ατύχημα», λέει ο ιδιοκτήτης
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο άγχος τις τελευταίες ημέρες
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον ακινητοποίησαν
Η καταγγελία του πατέρα του
«Πάντα φοβάμαι ότι θα μου κάνουν κακό» υποστήριξε ο 34χρονος Γάλλος
Ένα επεισόδιο για το εσωτερικό κορίτσι, τη γυναικεία επιθυμία, τη ντροπή γύρω από το «θέλω» και τη στιγμή που μια γυναίκα αρχίζει σιγά-σιγά να πιστεύει πως δεν χρειάζεται να μικραίνει για να αγαπηθεί.
Η καταγγελία της μητέρας της
«Στάθηκα τυχερή» λέει η δικηγόρος
Kαταδικάζοντας δημόσια κάθε μορφή διακρίσεων και ρητορικής μίσους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.