Ελλαδα

Κλείνει στις 9:30 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου

Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κλείνει στις 9:30 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου - Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια

Κλειστός θα παραμείνει από τις 09:30 το πρωί της Πέμπτης (5/11) ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό, έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ενόψει του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών.

Όπως γνωστοποίησε η ΣΤΑ.ΣΥ., οι συρμοί θα συνεχίσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους, χωρίς ωστόσο να σταματούν στον συγκεκριμένο σταθμό. Οι διαδηλωτές διεκδικούν δημόσια και δωρεάν Παιδεία, καθώς και καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, η ΟΛΜΕ έχει ανακοινώσει διευκολυντική στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις. Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αναμένεται να συγκεντρώσει μαθητές, φοιτητικούς συλλόγους και εκπαιδευτικούς στο κέντρο της Αθήνας.