- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Υπόθεση Μαζωνάκη: Νέα στοιχεία από την κατάθεση νοσηλεύτριας – Τι ψάχνουν οι αρχές στα κινητά των κατηγορουμένων
Έχει γίνει άρση απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Νέα στοιχεία από την κατάθεση νοσηλεύτριας – Τι ψάχνουν οι αρχές στα κινητά των κατηγορουμένων - Έχει γίνει άρση απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Νέα δεδομένα αναμένεται να προκύψουν στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς το δικαστικό συμβούλιο ενέκρινε άρση απορρήτου για έξι κινητά τηλέφωνα και κατασχεθέν ηλεκτρονικό υλικό, στο πλαίσιο της ανακριτικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στον έλεγχο περιλαμβάνονται τα κινητά των δύο κατηγορούμενων γιατρών, τριών υπαλλήλων του ιατρείου της οδού Καρνεάδου και του ίδιου του τραγουδιστή. Η άρση αφορά το διάστημα από 11 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2026.
Την ίδια ώρα, νοσηλεύτρια που εργαζόταν στο ιατρείο περίπου ενάμιση χρόνο περιέγραψε όσα συνέβησαν την ημέρα της πλασμαφαίρεσης. Όπως κατέθεσε, μπαινόβγαινε στο δωμάτιο για να βοηθήσει, χωρίς να υπάρχει ρολόι στον χώρο.
Η ίδια ανέφερε ότι αρχικά ο Μαζωνάκης «ήταν λειτουργικός και καλά», όμως αργότερα η εικόνα του είχε αλλάξει, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε. Όταν η γιατρός είπε «ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά», ακολούθησε πανικός.
«Ήρθε το ΕΚΑΒ και μας έκανε εντύπωση γιατί κανείς από τους δύο γιατρούς δεν ακολούθησε μέχρι το νοσοκομείο τον Γιώργο Μαζωνάκη», κατέθεσε η νοσηλεύτρια, προσθέτοντας ότι καμία από τις συναδέλφους της δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Η ίδια τόνισε ότι έμαθαν τι είχε συμβεί περίπου στις έξι παρά από ενημερωτικά sites και αντάλλασσαν μηνύματα για το αν θα εργάζονταν την επόμενη ημέρα. Δεν είχε καταθέσει στην προανάκριση, καθώς, όπως είπε, δεν είχε κληθεί.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχει γίνει άρση απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Εν αναμονή της ΕΔΕ για το περιστατικό για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό
Επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Πάνω από 4.000 στην Ειδική Αγωγή
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε μέσω της ανθρωπιστικής οργάνωσης Humanity Greec
Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για τον Γιώργο Πατούλη και τις εταιρείες του
«Όχι» στο αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών σε τρεις καταδικασθέντες
Είχε αφεθεί ελεύθερος στις αρχές Σεπτεμβρίου
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ανακουφισμένοι δηλώνουν συγγενείς θυμάτων
Πώς τον έπεισαν οι απατεώνες
Το όχημα που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα
Μεγάλες ζημιές στην πολυκατοικία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.