Ελλαδα

Η ανακοίνωση της Aegean για το αεροσκάφος που επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω καπνού

H εταιρεία έχει μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ανακοίνωση της Aegean για το αεροσκάφος που επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω καπνού
© emanuviews/ Unsplash

Aegean: Η πτήση ΟΑ078 από Αθήνα για Πάρο επέστρεψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τεχνικό έλεγχο 

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με ασφάλεια επέστρεψε η πτήση της Olympic Air από την Αθήνα με προορισμό την Πάρο, με 67 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, μετά από ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού στον χώρο των αποσκευών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της AEGEAN το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα για τον τεχνικό έλεγχο του αεροσκάφους, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου να μεταβούν στον προορισμό τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση 078, που εκτελείται από την Olympic Air, από την Αθήνα με προορισμό την Πάρο με 67 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού στον χώρο των αποσκευών και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, προληπτικά και τηρώντας τις σχετικές διαδικασίες της εταιρείας, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» για τον τεχνικό έλεγχο του αεροσκάφους.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου να μεταβούν στον προορισμό τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY