- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
«Ήταν χαλαρός», λέει ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον 89χρονο πριν ανοίξει πυρ στον ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό και στο Εφετείο
Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία που είχαν
Τι αποκάλυψε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον 89χρονο πριν ανοίξει πυρ στον ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό και στο Εφετείο
Ψύχραιμος φέρεται να ήταν ο 89χρονος που προκάλεσε χάος και πανικό στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνοιξε πυρ αρχικά σε γραφεία του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό και στη συνέχεια στο Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως, σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού ταξί.
Ο ηλικιωμένος, που συνελήφθη στην Πάτρα έπειτα από περίπου πέντε ώρες ερευνών, είχε προηγουμένως επιβιβαστεί σε ταξί από τα Άνω Πατήσια. Σύμφωνα με τον οδηγό, είχε κρυμμένη στο μπουφάν του την καραμπίνα που χρησιμοποίησε αργότερα στις επιθέσεις που ακολούθησαν στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οδηγός περιέγραψε τον 89χρονο ως απόλυτα ήρεμο, λέγοντας πως «ήταν σε κατάσταση χαλαρή» και ερωτηθείς για το εάν του έκανε εντύπωση που φορούσε βαρύ ρουχισμό ενώ είχε ζέστη απάντησε: «Αυτός έτσι πάντα ντυνόταν. Συνήθως. Χαλαρά ήταν, μίλαγε εκεί πέρα, όλα καλά. Ήταν χαλαρά. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει αυτό που έκανε».
Όπως ανέφερε, ο 89χρονος του είχε πει ότι «θα πήγαινε να δει έναν φίλο και μετά θα πήγαινε Πάτρα», ενώ διευκρίνισε πως «Όχι, εμένα δεν μου έλεγε τέτοια» όταν ρωτήθηκε αν είχε προαναγγείλει τις πράξεις του ή κάποια δημοσιότητα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.