Ελλαδα

Ο καιρός σήμερα

Άστατος και τελικά ανοιξιάτικος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συννεφιές κατά διαστήματα πυκνότερες, αυξημένη υγρασία, τοπικές βροχές και πιθανά καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 25 Απριλίου 2015.

Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Λεπτομερέστερα:

Αττική πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 12 μέχρι 20 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη συννεφιά και βροχές, που νωρίς το απόγευμα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία από 8 μέχρι  17 βαθμούς.

Λοιπή Ανατολική Στερεά και Εύβοια παροδικές συννεφές και από τις μεσημεριανές ώρες σποραδικές βροχές.

Λοιπή Κεντρική και Δυτική Μακεδονία βροχές, στα ορεινά καταιγίδες και βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία  από 5 μέχρι  19 βαθμούς.

Δωδεκάνησα και Κυκλάδες το πρωί μικρής διάρκειας βροχές, το απόγευμα ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι.

Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αρχικά  μόνο συννεφές, το απόγευμα και το βράδυ  βροχές. Η θερμοκρασία  από 13 ώς  20 βαθμούς.

Σποράδες και Θεσσαλία  μέχρι το απόγευμα αυξημένες συννεφιές και βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι  18 βαθμούς.

Κρήτη βροχές, που γρήγορα θα σταματήσουν. Οι άνεμοιανατολικοί-νοτιοανατολικοί ενισχυμένοι κατά τόπους στα 6 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι  και 24 βαθμούς.

Θράκη και Ανατολική Μακεδονία σποραδικές βροχές από το μεσημέρι και μετά. Θερμοκρασία 13 ώς 19 βαθμοί.

Ήπειρος, νησιά του Ιονίου και Δυτική Στερεά το πρωί σποραδικές βροχές και νοτιάδες 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα και το βράδυ λίγες νεφώσεις και βοριάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Πελοπόννησος ο καιρός άστατος με λασποβροχές τα ξημερώματα και μπόρες στα βουνά τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.