Ελλαδα

Κίνηση τώρα σε Κηφισό, Κηφισίας και Αρδηττού

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα σε Κηφισό, Κηφισίας και Αρδηττού - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (3/2) επικρατεί κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τις καθυστερήσεις να είναι μεγάλες και η ταλαιπωρία για τους οδηγούς ιδιαίτερη.

Την ήδη δύσκολη κατάσταση επιβαρύνει η διήμερη απεργία των επαγγελματιών οδηγών ταξί του ΣΑΤΑ, που έχει αφήσει εκτός δρόμων τα ταξί τόσο σήμερα όσο και αύριο, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου. Η απουσία τους έχει αυξήσει κατακόρυφα τον όγκο οχημάτων στους δρόμους, με Ι.Χ. και μέσα μαζικής μεταφοράς να δέχονται το μεγαλύτερο βάρος.

Οι πιο σοβαρές καθυστερήσεις εντοπίζονται στον Κηφισό, από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως το Αιγάλεω, όπου οι ροές παραμένουν ιδιαίτερα αργές.

Δύσκολη είναι και η κατάσταση στη Λεωφόρο Αθηνών, ειδικά από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια.

Κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται και στην άνοδο της Αρδηττού – Βασ. Κωνσταντίνου, σε τμήματα της Κηφισίας, αλλά και στην Περιφερειακή Δραπετσώνας με κατεύθυνση προς το Ικόνιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY