- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συγκλονίζει ξεσπώντας η Καπνίση της ΑΕΚ: «Δεν γίνεται άλλο με την οπαδική βία»
Σοκαρισμένη η παίκτρια της ΑΕΚ δακρύζει μετά την επίθεση οπαδών στο ματς με τον Οδυσσέα Μοσχάτου
Δάκρυα, καταγγελία για επίθεση κουκουλοφόρων οπαδών και έκκληση για παρέμβαση στην πολιτεία
Συγκλονισμένη και με δάκρυα στα μάτια για την οπαδική βία εμφανίστηκε η παίκτρια της ΑΕΚ, Μαρία Καπνίση, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Οδυσσέα Μοσχάτου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών. Η αθλήτρια κατήγγειλε τραμπούκικη επίθεση περίπου 50 κουκουλοφόρων, οι οποίοι εισέβαλαν στις κερκίδες του γηπέδου λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ζητώντας άμεση παρέμβαση της πολιτείας.
Για την οπαδική βία «Το μπαλάκι είναι πλέον στην πολιτεία»
Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ ήρθε από τα επεισόδια στις κερκίδες. Η παίκτρια κατήγγειλε δημόσια όσα συνέβησαν, τονίζοντας:
«Οι συναθλήτριές μου τραμπουκίστηκαν, οι φίλαθλοί μας ξυλοκοπήθηκαν και το καταγγέλλω δημόσια. Δεν γίνεται άλλο με την οπαδική βία. Δεν γίνεται σε έναν τέτοιο χώρο να εισέρχονται τραμπούκοι και να ξυλοκοπούν όποιον θέλουν. Πλέον το μπαλάκι είναι στην πολιτεία».
Οι δηλώσεις της Καπνίση επαναφέρουν με ένταση στο προσκήνιο το ζήτημα της οπαδικής βίας, ακόμη και στα γήπεδα του γυναικείου ποδοσφαίρου, με την αθλήτρια να ζητά άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις.
Η στιγμή της επίθεσης και η ανακοίνωση της ΑΕΚ
Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ:
Μετά το τέλος του αγώνα, η Α.Σ. ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση περίπου 50 κουκουλοφόρων, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Οδυσσέα Μοσχάτου, στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι χούλιγκαν εισήλθαν ανενόχλητοι στην κερκίδα, φωνάζοντας «Ολυμπιακός», κατευθύνθηκαν αμέσως στο σημείο, όπου κάθονταν περίπου 10 φίλοι της ΑΕΚ και γρονθοκόπησαν μερικούς εξ αυτών. Αμέσως μετά αποχώρησαν εξίσου ανενόχλητοι.
Η ΑΕΚ απαιτεί να διερευνηθεί ΑΜΕΣΑ το εν λόγω περιστατικό και να βρεθούν οι ένοχοι! Ήδη, έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα συνεχίσουμε μέχρι να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αλλά και όσοι είχαν την ευθύνη να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά. Αποτελεί όνειδος σε όσους το επέτρεψαν.
Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αλλά και της Εισαγγελίας Πειραιώς ανεξάρτητα από τις δικές μας ενέργειες.
Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και εμείς ως ΑΕΚ δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μαγαριστεί από τραμπούκους.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.