- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόδος: Καταχειροκροτήθηκε η 82χρονη μαθήτρια ΕΠΑΛ που παρήλασε για την 25η Μαρτίου
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Ρόδος: 82χρονη μαθήτρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Ξεχωριστή στιγμή συγκίνησης εκτυλίχθηκε στη Ρόδο κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, όταν μια 82χρονη μαθήτρια συμμετείχε στην παρέλαση, αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου.
Η κυρία Σοφία, μαθήτρια της Α’ Λυκείου στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ρόδου, παρήλασε μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές των σχολείων του νησιού για την 25η Μαρτίου, αποδεικνύοντας ότι η θέληση για μάθηση και συμμετοχή δεν έχει ηλικία. Η παρουσία της προκάλεσε έντονη συγκίνηση, τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και στους συμμαθητές της.
Μιλώντας για την εμπειρία της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που της δόθηκε, τονίζοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που συμμετείχε στην παρέλαση.
«Νιώθω μεγάλη τιμή που λαμβάνω μέρος ως μαθήτρια σε αυτή την παρέλαση» δήλωσε η κυρία Σοφία και συμπλήρωσε:
«Ευχαριστώ τον διευθυντή του σχολείου που μου πρότεινε να παρελάσω σε αυτή την ηλικία. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ συγκινημένη λόγω της ημέρας και εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και ηρεμία. Ειρήνη και τίποτε άλλο. Ειδικά αυτές τις μέρες που βιώνουμε πολέμους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.