Ελλαδα

Πάτρα: Θα παραδοθεί εντός της ημέρας ο δράστης του φονικού ξυλοδαρμού του 30χρονου

Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πάτρα: Θα παραδοθεί εντός της ημέρας ο δράστης του φονικού ξυλοδαρμού του 30χρονου - Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του άγριου φονικού που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 30χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 26χρονος, αναμένεται να παραδοθεί το προσεχές διάστημα στις αρχές της ΕΛ.ΑΣ..

Ο νεαρός φέρεται να είναι εκείνος που κατάφερε τα πιο σοβαρά χτυπήματα στο θύμα, ακόμη και όταν αυτό βρισκόταν αναίσθητο στο έδαφος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα για υποθέσεις ναρκωτικών.

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας, η επίθεση ήταν αιφνιδιαστική, με τον 26χρονο να χτυπά επανειλημμένα τον 30χρονο στο κεφάλι την ώρα που προσπαθούσε να προστατευτεί.

Η Εισαγγελία Πατρών έχει ήδη ασκήσει βαριές κατηγορίες σε βάρος εννέα ατόμων, θεωρώντας τον 26χρονο κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Παράλληλα, δύο αδέλφια και ένας νεαρός πυγμάχος που είχαν παραδοθεί νωρίτερα, απολογούνται αύριο, υποστηρίζοντας πως συμμετείχαν μόνο στον αρχικό καβγά και όχι στα θανατηφόρα χτυπήματα.