- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Από τη στιγμή που δεν έχει μετανιώσει, θεωρώ ότι η δράστρια είναι επικίνδυνη για όλους
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε συνέντευξη όπου και μίλησε για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης της γυναίκας που της επιτέθηκε με καυστικό υγρό.
Καλεσμένη στην εκπομπή «EQ» ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπου και μίλησε για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης της γυναίκας που της επιτέθηκε με καυστικό υγρό ενώ αναφέρθηκε και στους φόβους της για το μέλλον.
«Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω και που μου έχουν πει οι δικηγόροι μου πάντα, νομίζω μέχρι το καλοκαίρι του ’26 θα έχει το δικαίωμα να αιτηθεί να αποφυλακιστεί. Αυτό βέβαια θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο και θα δούμε. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Το έχω λίγο μετατοπίσει στο μυαλό μου ότι δεν είναι τώρα η ώρα ακόμα να το σκεφτώ. Προφανώς εγώ θα κάνω ό,τι είναι δυνατό από νομικής άποψης για να προστατεύσω τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε:
«Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό ένας άνθρωπος που έχει κάνει αυτή την πράξη, έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του αλλά δεν έχει μετανιώσει, με ποιο σκεπτικό θα τον αφήσεις να κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν μιλάω μόνο για την απειλή που διατρέχω εγώ. Αφού εγώ δέχτηκα μία τέτοια επίθεση χωρίς καμία λογική εξήγηση, αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Άρα θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη ως προς όλους μας, όχι μόνο ως προς εμένα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί».
Μιλώντας για την πρώτη τους συνάντηση στο δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε: «Της έχω μιλήσει από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σε ένα διάλειμμα της απηύθυνα τον λόγο και τη ρώτησα αν θα πει την αλήθεια, τον πραγματικό λόγο που το έκανε. Είχα την ανάγκη να δείξω ότι δεν με φοβίζει, ότι είμαι εκεί να την αντιμετωπίσω και ότι δεν έχει καταφέρει αυτό που ήθελε. Θεωρώ ότι ήθελε να με αναγκάσει να ζήσω μία ζωή κρυμμένη. Αυτό όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά έγινε το ακριβώς αντίθετο.
Έχω παλέψει πολύ για να είμαι αγαπητή στον κόσμο, να έχω τη στήριξή του και να πηγαίνει καλά η αποκατάστασή μου. Ελπίζω να είναι ένα αγκάθι στην ψυχή της ότι δεν πέτυχε αυτό που ήθελε. Μου είπε ότι “εγώ έχω να πω ό,τι θα πω στην απολογία μου”. Που όπως όλοι είδαμε, όποιος έχει δει την απολογία της, δεν έχει πει και τίποτα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.