Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε επιβάτες λεωφορείου

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωφορεία του ΟΑΣΘ
Λεωφορεία του ΟΑΣΘ © Γιώργος Κωνσταντινίδης/MotionTeam

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε επιβάτες λεωφορείου - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ένας 48χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, αφού σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να επέδειξε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε αστικό λεωφορείο, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 μ.μ. σε όχημα της γραμμής 32, το οποίο κινούνταν στο κέντρο της πόλης, με τον άνδρα –ιρακινής καταγωγής– να δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες, οι οποίοι και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Περιπολικό έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και ο 48χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο συλληφθείς αναμένεται να παραπεμφθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, με την υπόθεση πλέον να λαμβάνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY