- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 37χρονος που έστειλε απειλητικό email στον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 37χρονος που έστειλε απειλητικό email στον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Απειλητικό μήνυμα μέσω διαδικτύου δέχθηκε ο δήμαρχος Νεάπολης–Συκεών Θεσσαλονίκης, Σίμος Δανιηλίδης, γεγονός που τον οδήγησε στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων. Το μήνυμα, το οποίο εστάλη στη θεσμική ηλεκτρονική του διεύθυνση, περιείχε σοβαρές απειλές που αφορούσαν ευθέως τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα. Μετά τη καταγγελία, οι αρμόδιες αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς το περιεχόμενο κρίθηκε ιδιαίτερα ανησυχητικό και απαιτούσε άμεση διερεύνηση.
Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος, η οποία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα. Μετά από εκτεταμένη ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών και συνεργασία τόσο με την εταιρεία παροχής της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και με παρόχους διαδικτύου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 37χρονο Έλληνα ως τον χρήστη και διαχειριστή του λογαριασμού από τον οποίο προήλθε το απειλητικό μήνυμα. Η τεκμηρίωση κρίθηκε επαρκής ώστε να σχηματιστεί δικογραφία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο ταυτοποιημένος άνδρας είναι κάτοικος Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά το αδίκημα της απειλής μέσω ηλεκτρονικού μέσου και πλέον έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τις περαιτέρω ενέργειες. Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το υλικό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία ή προγενέστερες ενέργειες που συνδέονται με την υπόθεση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Ο ρόλος των βοριάδων που φυσούν στο Αιγαίο
Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Τον θαύμασα άπειρες φορές επί σκηνής κι είχαμε ταυτιστεί στις ιδέες μας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Αναλυτικά τι θα ισχύει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.