- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βορίζια: Ελεύθερος ο 23χρονος που κατηγορήθηκε για τη βόμβα στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη
Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Βορίζια: Ελεύθερος ο 23χρονος που κατηγορήθηκε για τη βόμβα στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Ελεύθερος αλλά με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος που είχε συλληφθεί για την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη στα Βορίζια, σύμφωνα με το Creta24.
Το Δικαστικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε χθες προκειμένου να κρίνει την ποινική του μεταχείριση μετά τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί, αποφάσισε να μην οδηγηθεί στις φυλακές, επιβάλλοντας όμως χρηματική εγγύηση που ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, όπως αναφέρει το Cretalive.
Μέχρι την έκδοση της απόφασης, ο νεαρός παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό, ο οποίος είχε διατηρηθεί εξαιτίας της μη συμφωνίας των δικαστικών λειτουργών για το αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις προσωρινής κράτησης.
Στο πλαίσιο της απολογίας του προσκόμισε και σχετικό βίντεο, το οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του, αποδεικνύει την παρουσία του στη συγκεκριμένη κοινωνική εκδήλωση και όχι στο σημείο όπου τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Η υπόθεση παραμένει ανοικτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που προσκόμισε ο 23χρονος επιβεβαιώνονται ή αν υπάρχουν επιπλέον ευρήματα που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία της δικογραφίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.