Βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος ψαροντουφεκάς που είχε εξαφανιστεί στην Άνδρο
Αγνοείτο από τις 25 Σεπτεμβρίου
Βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος ψαροντουφεκάς που είχε εξαφανιστεί στην Άνδρο - Αγνοείτο από τις 25 Σεπτεμβρίου
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 54χρονου ψαροντουφεκά στην Άνδρο, ο οποίος αγνοούνταν από τις 25 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Καμπανού. Παρά τις συνεχείς έρευνες που βρίσκονταν σε εξέλιξη όλες αυτές τις ημέρες, η ελπίδα για εντοπισμό του ζωντανού έσβησε, καθώς η επιχείρηση κατέληξε στον εντοπισμό της σορού του.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, ο 54χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μέλη της Ομάδας ΜΥΑ του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και ανασύρθηκε στην επιφάνεια. Ακολούθως, η σορός μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος στο λιμάνι του Γαυρίου, όπου παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές για να ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, που παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις.
Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 54χρονος δεν έχουν διευκρινιστεί. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Άνδρου έχει αναλάβει την προανάκριση, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να ριχθεί φως στις ακριβείς περιστάσεις που οδήγησαν στον θάνατό του, ενώ οι Αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα των απαραίτητων εξετάσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα
«Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη στην Αττική»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Νοσηλεύονται άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι» σημειώνει η ιατρός
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.