- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ρόδος: Influencer στο επίκεντρο έρευνας για «ροζ κοκαΐνη»
Mια υπόθεση που ξεκίνησε ως απλή καταγγελία για υπεξαίρεση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου
Ρόδος: Influencer στο επίκεντρο έρευνας για «ροζ κοκαΐνη»
Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η υπόθεση 30χρονης influencer, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία κατοχής ναρκωτικών.
Η νεαρή γυναίκα, γνωστή για την έντονη παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη μετά από μια υπόθεση που ξεκίνησε ως απλή καταγγελία για υπεξαίρεση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στη Ρόδο.
Το όχημα, ένα Peugeot 208, εντοπίστηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης και στον έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν 9,27 γραμμάρια «ροζ κοκαΐνης», τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, 100 ευρώ και μια άδεια οδήγησης που ανήκε σε άλλο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ ξεκίνησε έρευνα για την προέλευση των ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, στην υπόθεση ενεπλάκη και η μητέρα της 30χρονης, η οποία παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη, πριν αφεθεί ελεύθερη μετά την απολογία της. Η ίδια η influencer παραδόθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή, όπου θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Το στοιχείο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το χρώμα της ουσίας: η ροζ κοκαΐνη είναι ιδιαίτερα σπάνια στην ελληνική αγορά και έχει συνδεθεί διεθνώς με «πολυτελή» εικόνα και υψηλές τιμές. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ερωτήματα γύρω από την προέλευση και το δίκτυο διακίνησης.
Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί την υπόθεση με ανάμικτα συναισθήματα, καθώς η εικόνα της «λαμπερής» influencer με χιλιάδες ακολούθους έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το κατηγορητήριο που καλείται πλέον να αντιμετωπίσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.