- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ασφαλής κατάπλους του «ΙΟΝΙΣ» στο Λαύριο μετά από μηχανική βλάβη
Στο πλοίο επέβαιναν 183 επιβάτες και 25 μέλη πληρώματος
Ασφαλής κατάπλους του «ΙΟΝΙΣ» στο Λαύριο μετά από μηχανική βλάβη
Στο λιμάνι του Λαυρίου κατέπλευσε με ασφάλεια και με τη συνδρομή ρυμουλκού το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΙΟΝΙΣ» που το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κέας και Μακρονήσου, υπέστη μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα την προσωρινή ακινητοποίησή του.
Στο πλοίο επέβαιναν 183 επιβάτες και 25 μέλη πληρώματος. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, η βλάβη αποκαταστάθηκε μερικώς και το «ΙΟΝΙΣ» συνέχισε την πορεία του αυτοδύναμα με τη μία μηχανή, με προορισμό το λιμάνι του Λαυρίου.
Στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι 6-7 μποφόρ, ενώ για προληπτικούς λόγους κινητοποιήθηκαν δύο πλωτά του Λιμενικού, τρία παραπλέοντα πλοία και ένα ρυμουλκό. Το «ΙΟΝΙΣ» συνοδεύτηκε μέχρι το Λαύριο και από δεύτερο ρυμουλκό ξένης σημαίας, δεσμευμένο από το ΕΚΣΕΔ.
Οι επιβάτες παρέμειναν ασφαλείς καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ενώ οι λιμενικές αρχές παρακολούθησαν στενά την πορεία του πλοίου έως την ασφαλή πρόσδεσή του στο λιμάνι.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έως τις 10 Μαρτίου οι αναστολές από και σε Μέση Ανατολή
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.