- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πανελλήνιες 2026: Αυτή είναι η ύλη των εξετάσεων της επόμενης χρονιάς
Σε τι θα εξεταστούν αυτή τη φορά οι υποψήφιοι
Πανελλήνιες 2026: H ύλη των εξετάσεων της επόμενης χρονιάς
Στον καθορισμό της εξεταστέας ύλης για το έτος 2026 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αφορούν στους απόφοιτους της Γ ́ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και της Γ ́ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.
Δείτε αναλυτικά την Υπουργική Απόφαση με την εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2026 ανά μάθημα ΕΔΩ
Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής των Πανελληνίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Απευθυνόμενη στους ίδιους τους υποψήφιους των φετινών Πανελληνίων, η υπουργός Παιδείας τους παρότρυνε να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουν να διερευνήσουν τις προοπτικές κάθε Σχολής. Επιπλέον, έθεσε το θέμα της γεωγραφικής θέσης της κάθε σχολής, έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη εάν οι οικογένειες μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις δαπάνες των σπουδών.
Επισημαίνεται, ότι στις 25/7, οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.
Τέλος, οι λίστες των επιτυχόντων στα ΑΕΙ θα αναρτηθούν στα Λύκεια, αποκλειστικά με τον κωδικό τους και όχι με τα ονόματα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.