- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Περιπετειώδης σύλληψη 29χρονου «πιστολέρο» στα Άνω Λιόσια - Έχει συλληφθεί άλλες 26 φορές
Χθες έβγαλε όπλο στην περιοχή της Τρούμπας
Περιπετειώδης σύλληψη 29χρονου «πιστολέρο» στα Άνω Λιόσια - Έχει συλληφθεί άλλες 26 φορές
Συνελήφθη ο 29χρονος εντός οικισμού στα 'Ανω Λιόσια, ο οποίος σκόρπισε τον πανικό χτες τα ξημερώματα στην περιοχή της Τρούμπας του Πειραιά, πυροβολώντας κατά ριπάς με τροποποιημένο πιστόλι, μέσα στον κόσμο.
Ο 29χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί άλλες 26 φορές στο παρελθόν, στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας στην ταράτσα διπλανού σπιτιού στα Άνω Λιόσια, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.
Στην κατοχή των αστυνομικών περιήλθε και βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο 29χρονος να πυροβολεί κατά ριπάς με το τροποποιημένο πιστόλι.
Ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις Αρχές καθώς έχει συλληφθεί 26 φορές για αδικήματα όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κλοπές, εκβίαση, παράβαση του νόμου περί όπλων κ.α. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συντετριμμένη η σύζυγος του τραγουδιστή
Συνελήφθη η 28χρονη που τον συνόδευε
Σηκώθηκαν ελληνικά F16 για να το αναχαιτίσουν
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα
Απόψε το αυγουστιάτικο φεγγάρι
Στο «κίτρινο» πολλές περιοχές
Το «φεγγάρι του Οξύρρυγχου» φωτίζει τον ουρανό
Έκσταση, κοκαΐνη και κεταμίνη βρέθηκαν από τις Αρχές
Δείτε τα αποτελέσματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.