ΕΟΦ: Μην καταναλώσετε αυτή τη σοκολάτα
Το σοκολατένιο προϊόν για το οποίο εκδόθηκε ανακοίνωση
Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για την ακατάλληλη σοκολάτα
Κατεπείγουσα σύσταση ώστε το καταναλωτικό κοινό να μην αγοράσει και να μη φάει τη σοκολάτα BUFALO ENERGY CHOCOLATE εξέδωσε ο ΕΟΦ και ενώ το συγκεκριμένο προϊόν έχει διαφημιστεί ως η σοκολάτα που «ανεβάζει τη λίμπιντο».
Η συγκεκριμένη σοκολάτα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ, προωθείται στο διαδίκτυο ως τρόφιμο και είναι πιθανόν να διακινείται και στη χώρα μας μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, από τους εργαστηριακούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), η οποία απαγορεύεται στα τρόφιμα.
Βάσει της βιβλιογραφίας, η σιλδεναφίλη συνδέεται με παρενέργειες στο καρδιαγγειακό σύστημα, γεγονός που καθιστά τη χρήση του ανωτέρω σκευάσματος επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών, οι οποίοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από αναξιόπιστα σημεία διάθεσης, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.