- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δούκας: Καμία ανοχή σε όσους διπλοπαρκάρουν και κλείνουν ράμπες ΑμεΑ
Η Αθήνα έχει κανόνες και θα τους εφαρμόσουμε στο ακέραιο, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων
Δούκας: Καμία ανοχή σε όσους διπλοπαρκάρουν και κλείνουν ράμπες ΑμεΑ
Μήνυμα σε όσους παρκάρουν παράνομα τα οχήματά τους στο κέντρο της Αθήνας, έστειλε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, ξεκαθαρίζοντας πως «θα υφίστανται τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος» χωρίς «καμία ανοχή».
Η ανάρτηση του Δούκα:
«Επειδή βλέπουμε διάφορα δημοσιεύματα για το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Όσοι διπλοπαρκάρουν, κλείνουν ράμπες ΑμεΑ και σταθμεύουν σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους θα υφίστανται τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή. Η Αθήνα έχει κανόνες και θα τους εφαρμόσουμε στο ακέραιο».
Επειδή βλέπουμε διάφορα δημοσιεύματα για το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής:
— Haris Doukas (@h_doukas) May 28, 2025
Όσοι διπλοπαρκάρουν, κλείνουν ράμπες ΑμεΑ και σταθμεύουν σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους θα υφίστανται τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.
Δεν θα δείξουμε καμία… pic.twitter.com/NTZlG3FPxg
Σχετικά με την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης, η Δημοτική Αστυνομία διαθέτει σταθερά κλιμάκια για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και την αποσυμφόρηση των οδών γύρω από τις πλατείες Συντάγματος, Μοναστηρακίου, Ομονοίας και Καραϊσκάκη. Οι δράσεις αστυνόμευσης στους δρόμους της Αθήνας θα συνεχιστούν με στόχο την ενίσχυση της κυκλοφοριακής ασφάλειας και της προσβασιμότητας στους δημόσιους χώρους της πόλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έως τις 10 Μαρτίου οι αναστολές από και σε Μέση Ανατολή
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.