Ελλαδα

Νίκος Γαλανός: Η άγνωστη αντιπαράθεση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη λόγω της Τζένης Καρέζη

«Ξέσπασε, με έβρισε και ηρεμήσαμε»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Γαλανός: Η άγνωστη αντιπαράθεση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η «εμπλοκή» της Τζένης Καρέζη

Μία αποκάλυψη για την εποχή που συνεργαζόταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη είχε κάνει ο Νίκος Γαλανός σε μία παλιά συνέντευξή του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο ηθοποιός που πέθανε σήμερα (19.05) σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο είχε μιλήσει για μια προσωπική του ιστορία από μία κόντρα που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη επειδή της μιλούσε στον ενικό ενώ στην Τζένη Καρέζη μιλούσε στον πληθυντικό.

«Όταν έπαιζα στην “Ιστορία του Ιρκούτσκ” με τον Καζάκο και την Καρέζη, στην Τζένη μιλούσα στον πληθυντικό. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε αυτή η χημεία στην πρώτη μας συνεργασία, στο “Ένα αστείο κορίτσι”, αλλά συγχρόνως υπήρχε και μια κόντρα περίεργη.

Από την πρώτη στιγμή μιλάγαμε… Αλίκη, Νίκο, στον ενικό, αφού η Αλίκη σου έδινε μια άμεση οικειότητα» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γαλανός.

«Μια μέρα, σε ένα γύρισμα, μου λέει “να σε ρωτήσω κάτι, στην Τζένη μιλάς στον ενικό ή στον πληθυντικό;” Ώπα, λέω, κάτι δεν πάει καλά εδώ. Της λέω “να σας πω, κυρία Βουγιουκλάκη…” και μου απαντάει “όχι, εμένα δεν με πειράζει, δικαίωμά σου. Εμείς συνεργαζόμαστε εδώ, εκεί στο θέατρο είσαι με την Τζένη”.

Πώς τελείωσε η αντιπαράθεση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη; Της είπα ότι “τις περισσότερες φορές της μιλάω στον πληθυντικό, αλλά αν θέλετε σας μιλάω και εσάς στον πληθυντικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα”. Και τσακωθήκαμε σε σημείο να έχουμε σκηνές ερωτικές μετά κι εγώ να είμαι στο… κυρία Βουγιουκλάκη. Μέχρι που μετά από 3-4 γυρίσματα, ξέσπασε, με έβρισε και ηρεμήσαμε» είχε πει ο σπουδαίος ηθοποιός μιλώντας για τον άγνωστο «τσακωμό».

Διαβάστε ακόμη >>> Νίκος Γαλανός: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του αιώνιου ζεν πρεμιέ