Ελλαδα

Η ανακοίνωση της εταιρείας αθλητικών ειδών για το drone show - Καμία εικόνα της Ακρόπολης δεν χρησιμοποιήθηκε

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ανακοίνωση της εταιρείας αθλητικών ειδών για το drone show - Καμία εικόνα της Ακρόπολης δεν χρησιμοποιήθηκε για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς

Ανακοίνωση για το σόου με drones, έπειτα από τη «θύελλα» αντιδράσεων και την σχετική εισαγγελική παρέμβαση, εξέδωσε η εταιρεία αθλητικών ειδών.

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Το drone show event που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε αφού ελήφθησαν και τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες. Η πτήση των drones έγινε αυστηρά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, σύμφωνα με τις ληφθείσες άδειες, και καμία εικόνα του μνημείου της Ακρόπολης δεν χρησιμοποιήθηκε για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς».

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα έχει προκαλέσει και εισαγγελική παρέμβαση, με το Υπουργείο Πολιτισμού να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά.