Πάσχα 2025: Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα - Πάνω από 420 χιλιάδες οχήματα έφυγαν από την Αττική
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι


Πάσχα 2025: Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα - Πάνω από 420 χιλιάδες οχήματα έφυγαν από την Αττική
Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου από το πρωί μέχρι και νωρίς το απόγευμα, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη καθώς αναχώρησε από την Αττική για τις περιφέρειες το τελευταίο μεγάλο «κύμα» εκδρομέων του Πάσχα.
Ειδικότερα, από το πρωί με χαμηλές ταχύτητες κινούνταν τα οχήματα στην περιφερειακή του Αιγάλεω έως την έξοδο της Ελευσίνας και στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Ασπρόπυργο ενώ αρκετή κίνηση υπήρχε και από τα διόδια Ελευσίνας έως τα Μέγαρα για την έξοδο του Πάσχα.
Πολύ καλύτερη ήταν η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου τα οχήματα κινούνταν με σταθερή ροή, ενώ κατά διαστήματα υπήρχαν μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών.
Περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρσι κυμαίνεται η φετινή έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από την Αττική προς τις περιφέρειες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής.
Ειδικότερα από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας έως τις 6 το απόγευμα, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, 420.640 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και προς Λαμία. Το αντίστοιχο διάστημα πέρσι είχαν φύγει από την Αττική 425.210 οχήματα.
Ph
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην περιοχή - Πώς κινούνται τα οχήματα
Η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έδωσε τον σεισμό στα 4,4 Ρίχτερ
Λήξη μαθημάτων στα γυμνάσια στις 28 Μαΐου - Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα
Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Η ορατότητα νωρίς το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη
Πώς θα μετακινηθεί το κοινό - Η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ
Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη
Πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα
Τα έργα του είχαν βανδαλιστεί στην Εθνική Πινακοθήκη
Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πολιτικές και πολιτιστικές αντιδράσεις εξαιτίας ενός αθλητικού παπουτσιού
Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου
Το συμβάν προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση
Παρέμβαση Μενδώνη για το drone show πάνω από την Ακρόπολη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.