Ελλαδα

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο άτομα απανθρακώθηκαν μετά τη σύγκρουση φορτηγού στα διόδια

Ένα φορτηγό έπεσε με ταχύτητα σε στηθαίο και στη συνέχεια στο κουβούκλιο των διοδίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
egnatia-kozani.jpg
EUROKINISSI/ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Κοζάνη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε σταθμό διοδίων στην Εγνατία Οδό – Πληροφορίες για δύο νεκρούς - Ένα φορτηγό έπεσε με ταχύτητα σε στηθαίο και στη συνέχεια στο κουβούκλιο των διοδίων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, υπό συνθήκες έντονης ομίχλης.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένα φορτηγό έπεσε με ταχύτητα πάνω σε στηθαίο και στη συνέχεια προσέκρουσε στο κουβούκλιο των διοδίων, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά στο όχημα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια, ενώ στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από Βέροια και Κοζάνη, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους εμπλεκόμενους. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κακή ορατότητα -όπως φαίνεται και στο βίντεο- συνέβαλε σε μια αλληλουχία τουλάχιστον δύο τροχαίων ατυχημάτων στο ίδιο σημείο, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς.

Τροχαίο ατύχημα στα διοδια Πολυμυλου
Τροχαίο ατύχημα στα διοδια Πολυμυλου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY