- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η εμμονική θαυμάστρια του Πλούταρχου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια: Να κλείσει η υπόθεση, για να μη στιγματιστώ ως stalker
Η δίκη πήρε αναβολή για τον Νοέμβριο - Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
Γιάννης Πλούταρχος: Η εμμονική θαυμάστριά του μίλησε για πρώτη φορά δημόσια: Θέλω να κλείσει η υπόθεση, για να μη στιγματιστώ ως stalker
Αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2025 η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Γιάννης Πλούταρχος κατά της 47χρονης θαυμάστριας, η οποία επί τρία χρόνια τον παρακολουθούσε συνεχώς.
Η 47χρονη από το 2019 έως το 2022 ακολουθούσε τον τραγουδιστή παντού, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Πλούταρχος να ακολουθήσει τη νομική οδό.
Η ίδια εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά σήμερα (7.04) στην κάμερα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση πήρε αναβολή κατόπιν αιτήματος του Γιάννη Πλούταρχου. Ήθελα να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό. Έχω ζητήσει από τον Γιάννη Πλούταρχο να υπογράψουμε ένα καινούργιο συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο δε θα θεωρούμαι stalker. Να την κλείσουμε την υπόθεση. Δεν είναι συμβιβασμός, θέλω να κλείσει η υπόθεση για να μην στιγματιστώ ως stalker. Θα έδινα εγώ την αναβολή αλλά τελικά την έδωσε η άλλη πλευρά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».
Από τη μεριά του ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε: «Εννοείται πως έχω συγχωρήσει τη γυναίκα, δεν με έχει ξαναενοχλήσει. Πρέπει να συγχωρείς τους ανθρώπους, τι να πω άλλο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.