Νίκος Κουρής: Έμαθα στα 35 μου ότι είμαι γιος του Μίκη - Μου απαγόρευσαν να πάω στην κηδεία
«Η μητέρα μου μου είπε την αλήθεια»
Νίκος Κουρής - Θεοδωράκης: Το βιβλίο για τη ζωή του και η εξομολόγηση για τον Μίκη Θεοδωράκη
O Νίκος Κουρής - Θεοδωράκης βρέθηκε σήμερα (17.3) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star και μίλησε για την κυκλοφορία του βιβλίου του «(Α)γνώστου Πατρός». Ο Νίκος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «με τιμώρησαν όταν δεν με άφησαν να πάω στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη».
Ο Νίκος Κουρής - Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι έμαθε ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη όταν ήταν σε ηλικία 35 ετών. «Με τιμώρησαν όταν ήμουν στο ίδρυμα, με τιμώρησαν όταν έπρεπε να δεχθώ για πατέρα μου έναν άνθρωπο που δεν μου ξυπνούσε πατρικά ένστικτα. Με τιμώρησαν όταν για 35 χρόνια μου απέκρυπταν την αλήθεια. Με τιμώρησαν όταν δε με άφησαν να πάω στην κηδεία του Μίκη».
«Η μαμά μου δεν ζει. Συμβούλεψαν τη μητέρα μου να δεχθεί έναν γάμο για να με πάρει από το ίδρυμα. Τότε η ενηλικίωση ξεκινούσε από τα 21... Εκείνη μου είπε την αλήθεια, ήταν το αποκορύφωμα μιας καταπίεσης», είπε ο Νίκος Κουρής - Θεοδωράκης και αποκάλυψε ότι πρόλαβε να πει τα πάντα με τον πατέρα του και πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Δεμένα παραμένουν πλοία στα λιμάνια
Την Τρίτη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.