- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Bόλος: Απείλησε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους
«Τράβα ψόφα, μη σε καθαρίσω» φέρεται να της είπε
Bόλος: Απείλησε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους - «Τράβα ψόφα, μη σε καθαρίσω» φέρεται να της είπε
Με την κατηγορία της τετελεσμένης ενδοοικογενειακής απειλής ενώπιον ανηλίκου συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες, Τετάρτη, ενώπιον του Εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ένας 38χρονος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ο 38χρονος φέρεται να προκάλεσε την 28χρονη σύζυγό του με απειλές κατά της ζωής της, μπροστά στην ανήλικη κόρη τους. «Τραβά ψώφα και πάρε δρόμο, μην πάρω το όπλο και σε καθαρίσω», φέρεται να της είπε μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με την ίδια, ο καυγάς ξεκίνησε λόγω του επικείμενου δικαστηρίου που έχουν στις 11 Μαρτίου. Παρά, δε, την προσπάθειά της να φύγει από το σπίτι με την κόρη τους, ο 38χρονος δεν την άφηνε.
Αμέσως, η 28χρονη ειδοποίησε τη μητέρα της και αυτή την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν 12 αστυνομικοί με 6 περιπολικά και προχώρησαν στη σύλληψη του κατηγορουμένου.
Μάλιστα, στην καταγγελία της ανέφερε πως ο 38χρονος είχε όπλο, κάτι που την έκανε να μην του προβάλλει αντίσταση καθώς φοβήθηκε για την ζωή της.
«Γνώριζα ότι το είχε στο κομοδίνο και θα μπορούσε να ανοίξει το συρτάρι και η κόρη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στον αντίποδα, ο 38χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για σκευωρία από την εν διαστάσει σύζυγό του, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει να τον απομακρύνει από το παιδί τους.
Την κατηγόρησε, δε, πως όσο αυτός βρισκόταν στο κρατητήριο, η παθούσα μαζί με έναν άγνωστο άνδρα μπήκαν στην κοινή τους οικία και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας. Ως προς το όπλο, τέλος, ισχυρίστηκε ότι ήταν άδειο και δεν περιείχε σφαίρες, υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελούσε απειλή.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον 38χρονο σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή. Ακόμη, η έδρα απέρριψε το αίτημα αναγνώρισης ελαφρυντικού του προτέρου έντιμου βίου, ενώ αποφάσισε την κατάσχεση και καταστροφή του αεροβόλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.