Ελλαδα

Γλυφάδα: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατάστημα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
glyfada

Γλυφάδα: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατάστημα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Στην βιτρίνα καταστήματος επίπλων στην Γλυφάδα κατέληξε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ένα ηλεκτρικό όχημα SUV βγήκε εκτός της πορείας του και καρφώθηκε στη βιτρίνα του μαγαζιού στην Γλυφάδα την ώρα που αυτό λειτουργούσε.

Εν τέλει, το όχημα σταμάτησε αφού έκανε κάποια μέτρα μέσα στο κατάστημα, προκαλώντας μεγάλες φθορές. Ευτυχώς, την στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν εργαζόμενος ή πελάτες κοντά στη τζαμαρία και δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής που απομάκρυναν το όχημα από τη βιτρίνα καθώς και γερανός για να το πάρει από το σημείο.

Η οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία της ενώ από τις Αρχές διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY