- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τέμπη: Μήνυση από συγγενείς θυμάτων κατά του Εφέτη Ανακριτή
Κάνουν λόγο για 649.000 αρχεία, ηχητικά και βίντεο που δεν περιλαμβάνονται στην δικογραφία
Τέμπη: Μήνυση από συγγενείς θυμάτων κατά του Εφέτη Ανακριτή για παραλείψεις στην διαλεύκανση της υπόθεσης - Τι αναφέρουν
Μήνυση σε βάρος του Εφέτη Ανακριτή και σε βάρος τυχόν άλλων εμπλεκομένων κατέθεσαν σήμερα (13.02) η Μαρία Καρυστιανού και συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.
Η κ. Καρυστιανού κάνει λόγο για 649.000 αρχεία, ηχητικά και βίντεο – αφορούσαν την 28η Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου του 2023- που κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν στον Ανακριτή, αλλά δεν περιλαμβάνονται στην δικογραφία για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της έξω από το δικαστικό μέγαρο Λάρισας, η κα Καρυστιανού επισήμανε: «Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι 649.000 αρχεία, ηχητικά και βίντεο, που αφορούσαν τις δύο πρώτες μέρες, 28/02 και 01/03 κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Ανακριτή, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Καταλαβαίνετε; Μετά από δύο χρόνια καθόμαστε και ασχολούμαστε με αμφιβόλου γνησιότητας βίντεο που εμφανίζονται ξαφνικά, όταν βίντεο από τις δύο επίμαχες ημέρες είναι στα χέρια του Ανακριτή από την αρχή. Επί δύο χρόνια λοιπόν, καταλαβαίνετε το μέγεθος της συγκάλυψης και της κοροϊδίας από πλευράς του Ανακριτή… Έτσι λοιπόν καταθέσαμε μήνυση σήμερα για τον ίδιο και για οποιονδήποτε άλλο εμπλεκόμενο γι’ αυτή την πράξη και αναμένουμε, ότι επιτέλους θα αρχίσει να λειτουργεί σωστά η Δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί γρήγορα όλη η αλήθεια», πρόσθεσε.
Νωρίτερα, οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών μαζί με τους συνηγόρους πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην υπόθεση, μετά και τα νέα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.